fbpx
Dropshipping-verskaffer in Hangzhou, Shenzhen, China - Wiio en Tan Brother
08 / 02 / 2019
Hoe kan u 'n faktuur genereer wat bestellings bevat gedurende 'n sekere tyd?
08 / 02 / 2019

Hoe kan u winkels oordra na 'n ander CJ-rekening?

Aangesien sommige kliënte die diens benodig om gemagtigde winkels oor te plaas, waar sommige kliënte sonder tyd en energie iemand kan nooi wat bereid is om winkels te magtig en dan oorgedra word, word 'n nuwe funksie bygevoeg op die CJ-stelsel dat gemagtigde winkels oorgedra kan word. Dus, hoe kan u gemagtigde winkels oordra?

Lees die volgende prosedures.

let wel:
Die operasies moet uitgevoer word deur die ontvanger van die gemagtigde winkel wat vir veiligheid beveilig is. Byvoorbeeld, as A die gemagtigde winkel na B wil oordra, moet B die volgende stappe doen.


1. Klik op die CJ-dashboard Magtiging, en klik Shopify magtiging, en klik dan Oordragwinkel. As die winkel nie op Shopify is terwyl u Woocommerce, eBay, Shipstation en meer het nie, klik dan Ander magtigings, is die stappe dieselfde.

Shopify Store oordrag
Ander winkels oordrag

2. Nadat u die Oordragwinkel, sal die volgende bladsy verskyn. Die ontvanger moet die inligting van die gemagtigde winkel se rekening, paspoort, naam invul. As die ontvanger klik Stuur, sal die e-posverifikasiekode aan die huidige winkeleienaar gestuur word. Daarom moet die ontvanger die huidige winkel-eienaar binne tien minute om die verifikasiekode vra, omdat die verifikasiekode na tien minute verval. As dit verval, moet die verifikasiekode weer gestuur word en moet die ontvanger die nuutste kode invoer.

Totdat alles reg gedoen is, sal die gemagtigde winkel van een persoon na 'n ander persoon oorgedra word.

Facebook Comments