fbpx
Hoe kan u u Lazada-winkel met CJ Dropshipping APP verbind?
08 / 19 / 2019
Onttrekking van die VS aan die Universal Postal Union: Hoe kan ek die prysstyging van e-pakket oorslaan?
08 / 29 / 2019

Belasting op toegevoegde waarde (BTW) is 'n meerfase verkoopsbelasting waarvan die finale las deur die private verbruiker gedra word. BTW teen die toepaslike koers word ingesluit in die prys wat u betaal vir die goedere wat u koop.

BTW In Swede

Swede val onder die EU-BTW-reëls en maak deel uit van die EU-interne-ekonomie. BTW-aanwysings word deur die EU uitgereik wat die beginsels uiteensit van die BTW-regime wat deur die lidlande, insluitend Swede, aanvaar moet word. Hierdie voorskrifte geniet voorrang bo die plaaslike wetgewing.

Swede het BTW, bekend as mammas, in 1969 ingestel. Dit word geadministreer deur Skatteverket, die Sweedse belastingadministrasie. Die standaard BTW-tarief in Swede is 25%. met 'n verlaagde tarief van 12% en 6% vir voedsel, huur, akkommodasie, boeke, koerante en ander goedere en dienste. Voorbeelde van vrygestelde voorrade is gesondheidsorg, finansiële dienste en onderwys.

Daar is verskillende scenario's wat 'n verpligting tot BTW-registrasie in Swede kan veroorsaak. Van die algemeenste voorbeelde is:

  • Invoer van goedere na Swede van buite die Europese Unie
  • Koop en verkoop van goedere in Swede (uitgesonderd omgekeerde binnelandse heffings)
  • Die verkoop van goedere uit Swede wat afgelewer word by kliënte buite Swede (sake- of privaat kliënte)
  • Die verkryging van goedere in Swede van 'n ander EU-land (verkrygings binne die gemeenskap)
  • Hou voorraad in Swede te koop, verspreiding of besending
  • E-handelverkope van goedere aan verbruikers, onderhewig aan BTW-registrasiedrempels vir afstandsverkoop
  • Organiseer geleenthede in Swede waar deelnemers of afgevaardigdes toelating moet betaal

BTW verandering In Noorweë

Vanaf Januarie 2020 moet Noorweë die BTW en belastingvrystelling vir ingevoerde pakkette onder NOK 350 aan sy verbruikers verwyder.

As gevolg hiervan sal die invoerder 25% Noorse BTW en enige heffings vir elke pakket moet betaal. Die invoerder kan óf die nie-inwoner-e-handelsonderneming wees, wat moontlik 'n plaaslike BTW-registrasie of die Noorse klant benodig.

Die invoerhulpmaatreël is aanvanklik ingestel om die administratiewe las op die doeane- en belastingowerhede te beperk om klein hoeveelhede BTW en heffings in te vorder. Die hoë groei van grense-e-handel het egter beteken dat die vrystelling aan nie-inwoner-handelaars 'n onbillike belastingvoordeel gegee het in vergelyking met die Noorse aanlynhandelaars. Binnelandse verkopers het swaar gely in vergelyking met veral Sweedse mededingers. Sweedse e-handelverskaffers kon sonder BTW verkoop, maar Noorse maatskappye moes BTW op Noorse kliënte toepas.

Wie moet BTW betaal by Dropshipping

Tegnies betaal die invoerder die BTW. As u produkte aflaai, is u klant die invoerder, wat BTW moet betaal. Daarbenewens sal u kliënt moontlik ook dokumentasie by die plaaslike doeane-owerhede moet indien om te bewys dat die verklaarde doeanewaarde korrek is.

Die meeste klante hou egter nie van die doeane-owerhede nie, en hulle waardeer beslis nie onverwagte koste nie. Alhoewel die doeane-owerhede in werklikheid nie hulpbronne het om invoerbelasting en BTW op die tienduisende miljoene e-pakkies wat die EU binnekom, by te voeg van Aliexpress, CJDropshipping, Wense en ander dropshippers elke jaar. Dit is nog steeds nodig om na te dink oor maniere om na Swede of Noorweë te reis sonder dat die kliënt belasting betaal.

Hoe om te verhoed dat klante belasting betaal tydens dropshipping

As u na Swede vertrek, is daar drie maniere om u kliënt te vermy om belasting te betaal.

1.Met behulp van CJ Packet Sweden

As jy CJ-pakkie Swede, u klant hoef nie die 7.5 Euro-uitklaringsfooi en tarief vir die produk onder 22 Euro te betaal nie. Swede is BTW-vry vir alle lande in die Europese Unie. En hierdie logistiek sal die produkte na Nederland stuur vir doeanerekening en dan na Swede. As 'n tarief gegenereer word, word dit deur die sender betaal.

2.Met behulp van Euro Post

Euro Post is 'n ander logistieke metode om te voorkom dat klante belasting betaal wanneer hy na Swede vervoer. U kan Euro Post gebruik om miljoene potensiële kliënte in Europa te bereik sonder dat u 'n eie adresdatabasis hoef te hê. Dit is baie koste-effektief danksy direkte aflewering na die land van bestemming.

3.Versending vanaf Europese pakhuis

As u na Swede vertrek en nadat die kliënte in Swede bestellings plaas, stuur u verskaffers van die Europese pakhuis af, hoef u kliënte nie die BTW te betaal nie. Swede is BTW-vry vir alle lande in die Europese Unie. CJDropshipping het al 'n Amerikaanse pakhuis en China-pakhuis gehad en dit het 'n plan vir 'n Europese pakhuis.

Vind wenprodukte om op te verkoop app.cjdropshipping

Facebook Comments