fbpx
Què és les comandes d’enviament de caiguda de CSV
Què són les ordres dels fitxers CSV?
06/07/2017
Es perdran els paquets durant el lliurament?
06/15/2017

Per què la informació de seguiment del meu paquet s’actualitza tan lentament?

Alguns clients sempre es van confondre sobre la pregunta de per què la informació de seguiment del meu paquet es manté en una ubicació durant molt de temps sense haver de fer cap canvi. Avui parlem d’aquesta qüestió.

Per al transport internacional, la funció personalitzada té un paper molt estricte. Sempre estan inspeccionant paquets a granel en lloc d’una a una. Quan trobin un article perillós en un cartró gran a granel i hagi passat a una de les nostres parcel·les, tot i que normalment som productes) també en aquest cartró , aleshores deixaran d’aprovar el cartró gran i els prendran de banda. El següent pas, els farà una inspecció més avançada, obriran el cartró i inspeccionaran-los un per un. Durant aquest període, es necessitarà molt de temps, és per això que la informació de seguiment es manté sense moure's.

De manera que quan els nostres clients facin una comanda i paguin, els enviarem el número de seguiment perquè puguin comprovar de forma segura la informació de seguiment. També podem ajudar els clients a comprovar si ho sol·liciten, i sempre utilitzem la “pista 17”, és un lloc web eficient per comprovar la informació d’enviament.

De totes maneres, farem tot el possible per evitar que els productes es perdin i prometem lliurar productes als clients a temps.

Gràcies pel vostre temps i atenció.

Facebook Comments