fbpx
Es perdran els paquets durant el lliurament?
06/15/2017
Quin tipus de productes voleu deixar anar
07/08/2017

Per què no rebo els productes a temps fins i tot durant els mesos 2?

Hem conegut alguns clients que tenen aquesta pregunta darrerament: si el paquet no ha rebut després de mesos de 2, què fa que això passi i què he de fer?

En termes generals, el termini de lliurament mitjà als Estats Units és de 7-20 dies per ePacket i 14-25 dies per correu postal registrat de China Post. Tot i això, es tracta d'una xifra mitjana que significa que probablement hi haurà molts retards durant l'enviament per a algunes parcel·les poc afortunades. De vegades, a causa del festival, del clima intens, de la inspecció de seguretat, etc. Hi ha una mica de probabilitat de passar més de 2 mesos per lliurar la mercaderia. Però no us preocupeu, ens responsabilitzarem d’això. Enviarem el número de seguiment als clients un cop paguin o els ajudarem a comprovar directament la informació de seguiment. Si es triga massa a la carretera, ens posarem en contacte amb l'empresa naviliera. Si el paquet perd, enviarem o reenviarem als clients.

En qualsevol cas, sempre seguirem aquestes ordres de retard per a vosaltres. I aquesta situació rarament es produeix.

Gràcies pel vostre temps i atenció.

Facebook Comments