fbpx
Enviament de Yanwen
Cada cop són més els enviadors de caiguda que desitgen saber sobre els enviaments de YANWEN per a Dropshipping, FBA, POD
09/12/2018
Elecció intel·ligent d’utilitzar CJ com a proveïdor de Clickfunnels, ja que CJ pot combinar comandes i l’enviament d’Aliexpress és fals!
09/19/2018

Per què els productes de CJ són més barats que Aliexpress, però el cost d'enviament és més elevat?

1 El preu dels productes de CJ és més barat, ja que proveïm directament de la fàbrica, de vegades realitzem la comanda a la fàbrica que també ha cooperat.

CJ té una gran quantitat de fàbriques cooperates, ja que portem anys de comerç exterior amb 10 +. La majoria de les fàbriques coneixen CJ a la Xina i voldrien treballar amb nosaltres, molts fabricants confien en CJ.
CJ obrirà el port dels venedors en un futur proper, i en aquest futur, cada vegada hi haurà més proveïdors verificats per fer negocis en caiguda com a Aliexpress.

2 El cost d'enviament d'Aliexpress és fals, els venedors van afegir l'enviament al cost dels productes.

Cost d’enviament = Taxa registrada + Cost per pes

Com podeu veure, quan envieu un producte a l’interior, el cost d’enviament s’ha de basar en el pes. A Aliexpress, la majoria de venedors simplement defineixen el cost d’enviament de forma gratuïta, $ 1 o $ 2.3 fins i tot envien un drone més pesat per 2kg. Hauríeu de pensar en això, per què? No pot ser veritat. Com que $ 1 o $ 2.3 només són una quota d’inscripció, i els venedors afegeixen el cost per pes al preu dels productes.

És a dir, que cal saber-ho i tenir-ho clar.

3 Estalviarem el seu cost en combinar les comandes

Quan combini les comandes, realment l’empresa naviliera cobra una única quota d’inscripció. Però a Aliexpress, cobraran dues vegades! Podeu dir-ho augmentant la quantitat de productes, i fins i tot es tracta d’enviament gratuït, de fet, es va carregar dues vegades dins del preu del producte. A CJ, som transparents per als clients, quan augmenteu la quantitat de productes, el preu total o el preu d’enviament no serà el doble.
Alguns enviadors no importaran la diferència de les taxes d’inscripció, ja que venen una cosa molt cara o els productes són molt pesats. Però costarà un cop vengueu alguns productes més lleugers com joies o samarretes, etc. A més, per què no estalvieu els costos d'una manera senzilla, fins i tot si són $ 1 o $ 1.6?

Només cal que comproveu l’import total de l’enviament a la baixa, a més, augmenteu la quantitat del producte en més de 2. Com més s’afegeixi i més barat serà el CJ.

De totes maneres, CJ us està explicant les parts reals de l’enviament en caiguda, i decidiu crear un món nou per al transport de gotes.

Facebook Comments
Andy Chou
Andy Chou
Vendeu: enviem la vostra font i enviem la vostra empresa.