fbpx
Com utilitzar el compliment per Amazon (FBA) amb l'aplicació CJ Dropshipping
12/14/2018
TOP 10 Impressió de les empreses a demanda del món
12/18/2018

Com utilitzar la funció d'impressió de la demanda de CJ per fer créixer el vostre negoci dirigit - Disseny de comerciants

Good day, everyone! After months of hard work, we’re glad to inform you that our POD (Print on Demand) feature is available now! This kind of feature allows you and your customers to add special designs to our products in the ‘Print on Demand’ area.

Tot i així, hi ha algunes petites diferències entre el disseny dels comerciants i els compradors. Per tant, tota la característica s’introduirà en dos articles separats. I aquest se centra en com els comerciants publiquen els seus dissenys en un producte específic.

Just search and pick any product you are interested in from our Print on Demand marketplace and click. And then proceed to ‘Start Design’ in the product detail page.

You can upload your picture and add text to the product in the design page front and back. Please note that the size of the design picture cannot be smaller than 1000 1000 *. After all of them are set, just click ‘Save’.

On the product information, you can change the product name, select the variant colors and shipping method for your unique product. Then click ‘Save’ to send us your design. It may take a few seconds to complete due to the size of your picture.

After that, you can check your own design in ‘My CJ’ > ‘Print on Demand’ > ‘Design Myself ’list. And by clicking the image or name of the product, you can view all the details on the next page.

Com veieu en aquesta captura de pantalla, el producte dissenyat pel vostre compte és exclusiu per a vosaltres. Fins i tot la SKU només es genera per a vostès. Cap altre client no pot accedir-hi des de la nostra plataforma.

Abans d’enumerar els productes dissenyats a la vostra botiga, vés a la pàgina d’autorització per comprovar si la funció POD està habilitada. Si podeu veure el 'Afegiu la funció de PODbotó, vol dir que aquesta funció encara no s'ha activat. Per tant, heu de fer clic al botó. Reautoritzeu la vostra botiga.

You can set the button style in your store by clicking POD setting on the authorization page.

Ara, només podeu afegir-les fent clic a "Llista" i empleneu alguns espais buits a la pàgina del producte o a la llista anterior de "Dissenyar jo".

Finalment, el vostre client pot veure aquest producte des de la vostra botiga igual que el nostre exemple de producte següent.

Bé, realment sóc un mal dissenyador ... Qualsevol de vosaltres ho pot fer millor que jo. Voleu, doncs, provar aquesta característica d’impressió a demanda de CJ Dropshipping?

Facebook Comments