fbpx
Servei d'Inspecció de Qualitat
07/01/2019
Els nínxols de venda calenta dels subministraments per a mascotes
07/02/2019

Raons i resolucions de maneres de 10 que els mitjans de comunicació social contenen a clients molestos

Les xarxes socials poden ser una avantatge absoluta per a la marca i el negoci de Dropshippers. Voleu mantenir la vostra audiència de les xarxes socials feliç i compromesa? Voleu que la vostra presència a les xarxes socials sigui lloable i no digna de la crisi? Hi ha alguns errors molt comuns de mitjans de comunicació social que cometen els propietaris d’empreses, que no només molesten als consumidors; poden i poden allunyar els clients de la vostra marca.

Per tant, els continguts de mitjans socials d'alta qualitat són crucials per aconseguir un màrqueting de mitjans de comunicació social reeixit, per la qual cosa és important que els comercialitzadors identifiquin què els agrada als clients i què els agrada. Recentment, Adobe va realitzar un nou estudi dels consumidors de 1,000, el contingut que realment els molesta.

10 maneres en què els continguts de les xarxes socials molesten als clients

1 39% dels consumidors estan molestos pel contingut massa aviat escrit o mal escrit
Raó: Els éssers humans són fal·libles, de manera que els errors gramaticals són inevitables pel que fa a continguts rics. Tingueu en compte que el contingut massa llarg o mal editat pot ser una mala experiència per als consumidors, cosa que els impedirà llegir i accedir a més informació.

resolució: El millor és utilitzar paraules clares, concises i precises. Un cop finalitzat el contingut editat, torneu-ho a revisar per garantir la qualitat. No hem de ser perfectes a l’hora d’editar continguts, però hem de tenir en compte que els consumidors volen fàcil entendre i digerir contingut.

2 28% dels consumidors estan molestos pel contingut que està mal dissenyat
Raó:
L’objectiu del contingut creat és convertir el vostre públic objectiu de les xarxes socials en clients reals. Si el contingut i el disseny no són atractius, els vostres esforços no seran efectius.

resolució: Com a contingut visual dominat en les xarxes socials, sempre que sigui possible, assegureu-vos que tot el contingut sigui visualment atractiu. Si no us convé en el disseny creatiu, adreceu-vos a altres membres del vostre equip per ajudar-vos o bé cerqueu plantilles de disseny a les plataformes de programari de disseny gràfic en línia (com Canva).

3 La majoria dels consumidors estan molestos per un contingut massa personalitzat o fins i tot estrany
Raó:
La personalització sorprendrà als consumidors, però la personalització excessiva només farà que la gent se senti estranya. Com es mostra al gràfic anterior, fins a un nombre 82% de clients deixarien de comprar d’una marca si creuaven el folre amb una experiència personal i esgarrifosa.

resolució: La clau per no decebre els consumidors és posar-se a les sabates i posar el contingut a la situació dels clients, però, al mateix temps, no ser massa personalitzat i fer-los sentir estranys.

4 23% dels consumidors estan molestos pel contingut que s'ha vist anteriorment o estan desfasats
Raó:
Les marques de totes les indústries estan publicant contínuament continguts, intentant assolir el mateix objectiu. Però el fet és que l'escriptura supera la creació d'una forta competència del mercat. Compte amb això: com més consumidor vegi un concepte, menys impacte tindrà. Si la vostra marca 3rd o 4th ha compartit el mateix contingut, sembla més coix i amb menys valor.

resolució: Afegiu les vostres idees / opinions per refrescar el contingut.

5 Els consumidors se senten molestos pel contingut que els és irrellevant
Raó:
Els consumidors estan satisfets dels continguts relacionats amb els seus problemes específics o situacions personals, en cas contrari, pot reduir la fidelització i l’afecte a la marca, o fins i tot descoratjar els clients de comprar.

resolució: És important tenir en compte el consumidor objectiu a l’hora d’editar continguts de manera que tot allò que publiqueu s’adreixi d’alguna manera. La rellevància i la coherència del contingut posicionaran la vostra marca com a recurs per als consumidors. Només quan el contingut sigui rellevant per als consumidors els consumidors prestaran atenció a la vostra marca.

6 21% dels consumidors estan molestos pel contingut no optimitzat per al seu dispositiu
Raó:
Les mides de la pantalla poden variar àmpliament des de diferents dispositius.

resolució: Tenint en compte que la majoria dels usuaris de mitjans de comunicació social estan acostumats a utilitzar dispositius mòbils, els comercialitzadors han de fer tot el possible per proporcionar contingut optimitzat per a dispositius mòbils, de manera que aportin una millor experiència de lectura als usuaris de xarxes socials i aconsegueixin més transformacions.

7 17% dels consumidors estan molestos pel contingut sense vídeo ni imatges
Raó:
Si bé la gent encara gaudeix llegint avui dia, els clients prefereixen imatges i imatges interessants que les de text senzill.

resolució: Totes les plataformes de xarxes socials tendeixen a utilitzar imatges i vídeos en major mesura, es recomana fermament imatges i vídeos per a una millor il·lustració.

8 16% dels consumidors estan molestos pel contingut dels articles ja adquirits
Raó:
Què frustrant és rebre contingut de cupó després de comprar?

resolució: Estalvieu una mica de problemes i tingueu en compte quin tipus de contingut serveix tant als clients com als que encara no s'han convertit en clients. Teniu molt més control sobre això mitjançant la publicitat social. Des d’una perspectiva d’estratègia de contingut, considereu una bona pràctica evitar publicar promocions redundants a persones que ja s’han convertit i que no puguin utilitzar-les.

9 Els clients poden estar molestos si ignora les crítiques
Raó:
En algun moment, rebreu comentaris o comentaris negatius al fòrum públic de les xarxes socials, sigui quina sigui la vostra magnitud. Pot ser que es mereixi, pot ser crítica constructiva, aventurar-se, demanar servei al client per resoldre un problema o a algú que simplement li agrada queixar-se (molta gent ho fa!).

resolució: No ignori els comentaris negatius i respongui sempre amb calma, de forma concisa i ofereixi-vos portar el problema a un fòrum privat com ara una trucada telefònica, un correu electrònic o un missatge directe. Sigueu educat i no reactiu: heu de ser proactius, fins i tot davant d’una negativitat que no es mereix.

10 Els clients poden estar molestos si publiqueu comentaris
Raó:
L’autenticitat és clau per mantenir i crear els vostres clients i números de seguidors a les xarxes socials. La publicació o el compartir contingut que és descaradament fals o posteriorment demostrat que és un engany no us permetrà en un lloc bo.

resolució: Comproveu abans de compartir que el que compartiu és cert. Comproveu els vostres fets i mai difongueu a consciència informació falsa. Si publiqueu o publiqueu contingut que més endavant heu après és incorrecte, elimineu la publicació i disculpeu el vostre error humà.

Les xarxes socials treballen per a la marca i el màrqueting empresarial precisament perquè difereix molt del màrqueting i publicitat tradicionals. Els consumidors busquen connexions més profundes amb les marques que trien i quan realitzes adequadament el màrqueting en xarxes socials, essent tu mateix i considerant els teus clients. Per últim, però no per això menys important, treballa atentament per assegurar-te d’evitar els errors habituals anteriors i reduiràs al mínim el risc de molestar els teus clients de mitjans de comunicació social. Al cap i a la fi, si no els agrada el contingut, seran molt menys propensos a comprar-lo. Eviteu els errors esmentats anteriorment a les xarxes socials.

Facebook Comments