fbpx
Com transferir botigues a un altre compte de CJ?
08/02/2019
Per què les tarifes de Trump no afecten el negoci DropShipping
08/06/2019

Com generar una factura que conté ordres durant un temps determinat?

Com se sap, hi ha una característica del sistema CJ que el client pot generar la seva factura per a cada comanda. Tot i això, alguns clients volen generar una factura per a les comandes durant un temps determinat, com ara les comandes en una setmana i un mes. Per tant, per tal de proporcionar un millor servei als clients de CJ, s’actualitza la característica del sistema CJ que els clients poden generar una factura que conté comandes durant un temps determinat.

Com fer-ho?

Seguiu els passos següents.

1 Feu clic a Tauler de control de CJ Cartera a la part superior dreta.

2. Després de fer clic a la icona Cartera, a continuació, feu clic a Historial de facturació, apareixerà la pàgina següent. Després d 'això, escolliu el botó hora d’inici i hora de finalització quan s’inclouran les comandes a la factura. Per fi, feu clic Generar i es generarà la factura que conté les comandes durant un temps determinat.

Si tot això es fa correctament, obtindreu una factura que contindrà les comandes durant un període determinat.

Facebook Comments