fbpx
Proveïdor de caça a Hangzhou, Shenzhen, Xina, Wiio i Tan Brother
08/02/2019
Com generar una factura que conté ordres durant un temps determinat?
08/02/2019

Com transferir botigues a un altre compte de CJ?

Tenint en compte que alguns clients necessiten el servei de transferència de botigues autoritzades on alguns clients sense temps i energia poden convidar a algú que estigui disposat a autoritzar les botigues i després a ser transferits, s’afegeix una nova característica al sistema CJ que es poden transferir les botigues autoritzades. Així, com transferir les botigues autoritzades?

Llegiu els procediments següents.

Nota:
Les operacions han de ser realitzades pel receptor del magatzem autoritzat que està establert per a la seguretat. Per exemple, si A vol transferir la botiga autoritzada a B, B ha de ser qui realitzi els passos següents.


1 Al tauler de control CJ, feu clic a Autorització, i feu clic Autorització de botiga, a continuació, feu clic a Transfer Store. Si la botiga no es troba a Shopify mentre es troba a Woocommerce, eBay, Shipstation i altres, si us plau, feu clic Altres autoritzacions, els passos són els mateixos.

Transferència de botiga Shopify
Transferència d’altres botigues

2. Després de fer clic a la icona Transfer Store, apareixerà la pàgina següent. El receptor necessita emplenar la informació del compte, passaport i nom de la botiga autoritzats. Quan el receptor faci clic enviar, el codi de verificació de correu electrònic s’enviarà al propietari de la botiga actual. Per tant, el receptor ha de demanar al propietari del magatzem actual el codi de verificació en deu minuts perquè el codi de verificació caducarà al cap de deu minuts. Si caduca, el codi de verificació ha de tornar-se a enviar i el receptor ha d'introduir el codi més recent.

Fins que tot es faci correctament, la botiga autoritzada es transferirà d’una persona a una altra persona.

Facebook Comments