fbpx
Com connectar la botiga Lazada a l’aplicació CJ Dropshipping?
08 JULIOL
Retirada dels Estats Units de la Unió Postal Universal: Com saltar l'augment del preu de l'enviament d'ePacket?
08 JULIOL

L’impost sobre el valor afegit (IVA) és un impost sobre vendes en diverses etapes, el consum final que el seu consum l’ha assumit. L'IVA inclòs en el preu adequat s'inclourà en el preu que pagueu per les mercaderies que compreu.

IVA In Suècia

Suècia es troba sota les normes de l’IVA de la UE i forma part de l’economia de mercat únic de la UE. La UE emet directives d’IVA que estableixen els principis del règim d’IVA que han d’adoptar els estats membres, inclosa Suècia. Aquestes Directives prevalen sobre la legislació local.

Suècia va introduir l’IVA, conegut com a mares, a 1969. Està administrat per Skatteverket, l’Administració tributària sueca. El tipus estàndard d’IVA a Suècia és de 25%. amb taxes reduïdes de 12% i 6% de menjar, lloguer d’allotjaments, llibres, diaris i altres béns i serveis. Exemples de subministraments exempts són l'assistència sanitària, els serveis financers i l'educació.

Hi ha diversos escenaris que generaran l'obligació de registre de l'IVA a Suècia. Alguns dels exemples més comuns són:

  • Importació de mercaderies a Suècia de fora de la Unió Europea
  • Compra i venda de mercaderies a Suècia (exclosa la inversa interna)
  • Venda de productes de Suècia que es lliuren a clients de Suècia (clients comercials o privats)
  • Adquisició de béns a Suècia d’un altre país de la UE (adquisicions intracomunitàries)
  • Inventari de Suècia per a la seva venda, distribució o enviament
  • Venda de productes de comerç electrònic a consumidors, subjectes als llindars de registre d’IVA de venda venuda
  • Organització d'esdeveniments a Suècia on els assistents o delegats han de pagar l'entrada

IVA Canviar In Noruega

A partir de gener de 2020, Noruega ha de suprimir l'exempció de l'IVA i els drets d'impostos per als paquets importats per sota de NOK 350 als seus consumidors.

Com a resultat, l'importador haurà de pagar un 25% d'IVA noruec i els drets per a cada paquet. L’importador pot ser l’empresa de comerç electrònic no resident, necessitant potencialment un registre d’IVA local o el client noruec.

Inicialment es va introduir la mesura de reducció a la importació per limitar la càrrega administrativa a les autoritats duaneres i fiscals que han de cobrar petites quantitats d’IVA i drets. Tot i això, l’elevat creixement del comerç electrònic transfronterer ha fet que l’exempció hagi donat als venedors de comerç electrònic no residents un avantatge fiscal injust en comparació amb els minoristes en línia noruecs. Els venedors nacionals van patir molt en comparació amb els competidors sobretot suecs. Els proveïdors de comerç electrònic suec podrien vendre sense IVA, però les empreses noruegues havien d'aplicar l'IVA als clients noruecs.

Qui ha de pagar l’IVA en fer el lliurament

Tècnicament, l'importador pagarà l'IVA. Quan envieu productes amb enviament, el vostre client és l'importador, que per tant ha de pagar l'IVA. A més, el vostre client també pot haver de presentar documentació a les autoritats duaneres locals per demostrar que el valor duaner declarat és correcte.

Tot i això, la majoria de clients no els agrada afrontar les autoritats duaneres i, certament, no aprecien els costos inesperats. Tot i que, en realitat, les autoritats duaneres no disposen de recursos per afegir drets d’importació i IVA als desenes de milions de paquets electrònics que provenen de la UE, d’Aliexpress, CJDropshipping, Desitjos i altres expulsors cada any. Encara cal pensar en maneres d’expedir a Suècia o Noruega sense que el client pagui impostos.

Com evitar que el client pagui impostos en abandonar

Per enviar a Suècia, hi ha tres maneres d’evitar que el vostre client pagui impostos.

1.Utilitzant CJ Packet Suècia

Si utilitzeu Paquet CJ Suècia, el vostre client no ha de pagar la tarifa de despatx de durada de 7.5 Euro i la tarifa del producte amb 22 Euro. Suècia està exempta d’IVA per a tots els països de la Unió Europea. I aquesta logística enviarà els productes als Països Baixos per a la tramitació duanera i després a Suècia. Si es genera una tarifa, l’emissor la paga.

2.Utilitzant Euro Post

Euro Post és un altre mètode logístic per evitar el pagament dels impostos dels clients quan enviament a Suècia. Podeu utilitzar Euro Post per arribar a milions de clients potencials a Europa sense necessitat de tenir la vostra base de dades d’adreces. És altament rendible gràcies al lliurament directe al país de destinació.

3.Enviament des del magatzem europeu

Si envieu el viatge a Suècia i després que els clients de Suècia realitzin comandes, els proveïdors s'envien des del magatzem europeu, els vostres clients no hauran de pagar l'IVA. Suècia està exempta d’IVA per a tots els països de la Unió Europea. CJDropshipping ja té un magatzem dels Estats Units i un magatzem de la Xina i té un pla per a un magatzem europeu.

Cerqueu productes guanyadors per vendre app.cjdropshipping

Facebook Comments