fbpx
Com utilitzar CJ i Shopmaster per iniciar el Dropshipping
10 Maig
cercar o originar un producte per imatge
Com podeu buscar o originar un producte per imatge a CJ?
11 Maig

Tailàndia, un altre nou magatzem de CJ

CJ està ampliant el seu abast a tot el món. CJ DropShipping Business té cinc magatzems, dos a la Xina, dos als Estats Units, un a Tailàndia, on enviem i enviem una gran quantitat de productes a clients. Recentment es va construir el magatzem de Tailàndia, que pot accelerar el desenvolupament del sud-est asiàtic.

En els últims dos anys, els mercats emergents de comerç electrònic transfronterer al sud-est asiàtic han estat esperats amb gran expectació. Ali, Tencent, Shopify, E-bay i altres gegants d'Internet han invertit al mercat. Durant un temps, el sud-est asiàtic s’ha convertit en el proper mercat blau de l’oceà per als venedors transfronterers.

Segons les estadístiques, hi ha països 11 al sud-est asiàtic, amb una població total superior als 600 milions, el nombre de persones amb ingressos mitjans al sud-est asiàtic ha arribat al 55% del total de la població per 2020, el 52% de la població menor d'edat. 30 i 350 milions d’usuaris d’Internet i la proporció de consumidors potencials és gran.

Amb el desenvolupament d’Internet mòbil, els usuaris del sud-est asiàtic van començar a contactar directament amb la xarxa des de l’entrada del telèfon mòbil, cosa que va provocar que el 90% dels usuaris del sud-est asiàtic es concentressin al mòbil. Ha augmentat l’ús d’internet mòbil i s’han popularitzat els mètodes de pagament per a mòbils. Aquests canvis comportaran grans marges de benefici al mercat de comerç electrònic.

El “bon comerç electrònic, logística en primer lloc”, el ràpid desenvolupament de la indústria de lliurament exprés en els darrers anys, també es deu al desenvolupament del comerç electrònic. Aquell que primer pugui aconseguir un problema logístic, construir un magatzem d'ultramar, pot ocupar una gran escala del mercat del sud-est asiàtic.

Per tant, aquí teniu una bona notícia per a tots vosaltres. El nostre nou magatzem que situat a Tailàndia s'ha creat, els inventaris suficients estan preparats per als comerciants en línia. Sí, les persones del sud-est asiàtic no només poden fer comandes al magatzem de la Xina, sinó també a Tailàndia. Per descomptat, la política d’inventari privat també treballa a Tailàndia. Pot ajudar a reduir el temps de processament dels clients d’Àsia i també ampliar l’àmbit de negoci per a vosaltres. Amb els magatzems a mà, els articles poden lliurar-se a la mà de forma ràpida i segura.

El nostre treball ajuda els nostres clients a estalviar temps i energia molt preciosos i fer que totes les ofertes siguin molt més fàcils. Seguirem les comandes, inspeccionarem la mercaderia i organitzarem tots els documents d’enviament i totes les altres obres per als nostres clients. Ara això, importar de la Xina és fàcil i segur, comencem-ho des del magatzem de Tailàndia. Vendre, enviem i enviem per a vostè!

Facebook Comments