fbpx
Voleu afegir el vostre logotip als articles?
11/06/2019
Com utilitzar el sistema de proveïdors de CJ?
11/20/2019

Acord de Dropshipping descarregable per a eBay, Shopify, Amazon, Lazada, Shopee Dropshippers

Cal admetre que el dropshipping és una de les formes més rentables i fàcils d’entrar en el negoci. A partir de les estadístiques que es mostren a Google Trends, el dropshipping segueix sent fort mentre es va submergir l'any passat, que també es basa en certa mesura en els estàndards de cada plataforma de compres en línia, tret de l'autoregulació dels enviadors.

Per fer que tots els negocis de navegació siguin legals i transparents, moltes plataformes de comerç electrònic com eBay, Amazon, Shopify, Lazada, Shopee i altres requereixen que els expedicionaris de caiguda puguin carregar un acord Dropshipping o un acord de compliment per iniciar el seu negoci. A més, algunes plataformes de pagament en línia o institucions financeres com Paypal i Stripe també exigeixen un acord per obrir un compte destinatari.

Tenint en compte que, com a plataforma d’expansió de creixement ràpid, CJ està disposada a fer esforços per a la creació d’un mercat d’expedició sòlida i perfecta. A partir d’ara, CJ proporcionarà l’acord d’enviament de baixada per descarregar per a tots els usuaris registrats i vàlids que venguin productes o realitzen comandes de CJ.

A l’acord, l’usuari haurà d’omplir el vostre nom, nom de la botiga, adreça i altres camps aplicables tal com es mostra a la imatge per assegurar-vos que sou vosaltres mateixos. També cal tenir en compte que la data d'entrada en vigor és el dia en què heu creat el vostre compte de CJ.

El més important és que l'Acord entrarà en vigor un cop aplicat el segell oficial de CJ. Heu de contactar el vostre agent per obtenir el document amb el segell per validar-lo. Qualsevol acord no serà vàlid sense el segell o redactat per un soci no CJ.

Per millorar la capacitat de navegació, voldríem fer-ho amb totes les nostres forces. També esperem que molts expedicionaris de caiguda treballin junts.
Feu clic aquí per descarregar:

Facebook Comments