fbpx
Top 10 kilde til afsendelse af forsendelse
Top 10 Kilder til afsendelse og hvad er forskellen mellem 1688 og Taobao? Hvilken er bedre?
09 / 07 / 2018
Amazon Sourcing og private label dine produkter gjort nemmere
09 / 11 / 2018

Annoncering af vores partnerskab med Nichesources.com - Det bedste Amazon FBA sourcing agent i Kina

Amazon FBA Sourcing og Dropshipping.png

Vi er glade for at kunne annoncere vores nye partnerskab med Nichesources.com - En af de bedste Amazon produkt sourcing agent i Kina, der forvandler den måde Amazon sælger kilde produkter fra Kina og levere produkter og inventar til Amazon FBA lager.

I de sidste par år har Nichesources.com har lavet Amazon produkt sourcing meget lettere, med One Stop Sourcing Agent China Services, der tilbydes af NicheSources.com,

NicheSources tilbyder en række kreative tjenester til Amazon-sælgere inklusive Sourcing fra Kina, kvalitetskontrol og kvalitetskontrol Amazon fotografering, anbring FNSKU-klistermærker, sætter forsendelsesmærke og forsendelse direkte fra Kina til Amazon FBA lager.

I løbet af de sidste par år er kilder fra Nice med succes hjulpet hundreder af Amazon-sælgere til at hente produkter fra Kina, spare deres tid og omkostninger og tage deres forretning til det næste niveau.

I de seneste år, Cjdropshipping.com har også hjulpet tusinder af Shopify-sælgere med at starte deres drop shipping forretning på 0 risikerer og tager deres forretning til det næste niveau. Vores vigtigste forretning inkluderer dropshipping, sourcing produkter fra Kina, verdensomspændende opfyldelse af e-pakker, forsendelse fra amerikansk lager, en agent i Kina, videooptagelse og mærke til Shopify-sælgere.

I begge Cjdropshipping.com og Nichesources.com 's virkelige praksis og forretningsdrift, flere og flere Amazon-sælgere finder sig beskæftiget med drop shipping-forretning, og flere og flere Shopify-sælgere, de også sælger på Amazon, og et af smertepunkterne for Amazon FBA-sælger og Dropshipping Shopify-sælger er, at: det er for meget tidskrævende at håndtere forskellige leverandører og agenter, og at finde en tjenesteudbyder, der kan håndtere Sourcing til Amazon, også forsendelse til Amazon FBA-forretning og sammen med drop shiping-forretning er for meget udfordrende for de fleste sourcing-agenter i Kina .

Det krævede ikke meget at se det Cjdropshipping.com og Nichesources.com behov for at arbejde sammen - begge er kundeorienterede virksomheder, der søger at hjælpe små virksomheder med at købe produkter fra Kina og yde den bedste sourcing- og leveringsoplevelse til kunden.

Cjdropshipping - den bedste leverandør af drop shipping-tjenester i Kina og den bedste Amazon sourcing agent samarbejde vil gøre Ecom-forretningskilde lettere og sælge, samarbejde mellem Cjdropshipping og Nice-kilder vil helt sikkert hjælpe E com-virksomhedsejere med at finde produkter fra Kina på den nemmeste måde.

Amazon FBA sourcing + Shopify dropshipping Gjort let, alt i én løsning starter i dag.

Facebook Kommentarer
Andy Chou
Andy Chou
Du sælger - vi sender kilde og afsender til dig!