fbpx
Print on demand-funktion er tilgængelig nu!
12 / 06 / 2018
Sådan bruges Opfyldelse af Amazon (FBA) med CJ Dropshipping App
12 / 14 / 2018

USPS genanvendte sporingsnumre

Vi har for nylig bemærket, at der er nylige ordrer med sporingsnumre, der blev genanvendt fra vores systems tidligere ordrer. Når vi prøver at kontrollere status for disse sporingsnumre i USPS-systemet, viser USPS-systemet den leverede status for den forrige ordre og ikke status for den aktuelle ordre. Vi var klar over, at dette vil skabe forvirring for dine kunder, så hvis dine kunder sætter spørgsmålstegn ved de ovennævnte sporingsnumre, bedes du henvise dem til denne artikel.

Eksempel på problemet:

Vi er en afsender med højt volumen, hvilket betyder, at vi sender mere end 100,000 pkgs pr. Måned, derfor vil nogle af disse sporingsnumre uundgåeligt blive genanvendt. Normalt har de genanvendte trackingnumre opdateret status, men fordi den nylige stigning i forsendelsesmængder på grund af feriesæsonerne, blev trackingnumre genanvendt i en kortere tidsperiode, og USPS's system har ikke nok tid til at skrubbe sporingsstatus fra det foregående for at opdatere sporingsstatus for den seneste ordre.

USPS genanvendte sporingsnumre har været et kendt problem for alle afsendere med højt volumen såsom Amazon, Ebay og ShipEasy (se de relaterede artikler nedenfor, og du vil se, at de genanvendteUSPS sporingsnumre er en almindelig begivenhed for både sælgere og afsendere).

https://sellercentral.amazon.com/forums/t/usps-tracking-numbers-recycled/236773
https://community.ebay.com/t5/Archive-Shipping-Returns/USPS-quot-recycled-quot-Tracking-numbers/td-p/16650631
https://support.shippingeasy.com/hc/en-us/articles/203085799-Why-does-USPS-show-my-package-as-Delivered-if-I-just-shipped-it-

Vi har taget skridt med USPS for at eliminere genanvendte sporingsnumre for vores kunder og få de seneste statusopdateringer til sporingsnummeret, men lad os 7 - 10 dage til at løse dette problem. Igen, undskylder vi ulejligheden, men vi kan forsikre dig om, at vi ikke sender falske sporingsnumre til dine kunder, der viser, at pakkerne er leveret, når det faktisk ikke er tilfældet.

Når vi har løst dette problem, skal du se sporingsstatusopdateringer til dine ordrer. Henvis dine kunder til denne artikel, hvis de har spørgsmål, tak!

Facebook Kommentarer