fbpx
Sådan bruges Opfyldelse af Amazon (FBA) med CJ Dropshipping App
12 / 14 / 2018
TOP 10 Print on demand-virksomheder i verden
12 / 18 / 2018

Sådan bruges CJ's Print on Demand-funktion til at vokse din dropshipping-forretning - Design af Merchants

God dag, alle sammen! Efter måneder med hårdt arbejde, er vi glade for at informere dig om, at vores POD (Print on Demand) -funktion er tilgængelig nu! Denne form for funktion giver dig og dine kunder mulighed for at tilføje specielle designs til vores produkter i 'Print on Demand'area.

Der er dog nogle små forskelle mellem design fra købmænd og købere. Derfor introduceres hele funktionen i to separate artikler. Og denne fokuserer på, hvordan købmænd poster deres design på et specifikt produkt.

Bare søg og vælg ethvert produkt, du er interesseret i fra vores markedsplads Print on Demand, og klik. Og fortsæt derefter til 'Start Design' på siden med produktdetaljer.

Du kan uploade dit billede og tilføje tekst til produktet på designsiden. Bemærk, at størrelsen på designbilledet ikke kan være mindre end * 1000 1000. Og vælg POD-farve for at få vist resultatet. Når alle er indstillet, skal du blot klikke på 'Næste'.

På den næste side kan du ændre produktnavnet, vælge variantfarver og forsendelsesmetode for dit unikke produkt. Klik derefter på 'Indsend' for at sende os dit design. Det kan tage et par sekunder at gennemføre på grund af størrelsen på dit billede.

Derefter kan du tjekke dit eget design på 'My CJ'> 'Print on Demand'> 'Design Myself' -listen. Og ved at klikke på billedet eller navnet på produktet, kan du se alle detaljerne på næste side.

Som du kan se på dette skærmbillede, er produktet designet på din egen eksklusivt for dig. Selv SKU genereres kun til dig. Enhver anden kunde kan ikke få adgang til det fra vores platform.

Før du viser de designede produkter til din butik, skal du gå til autorisationssiden for at kontrollere, om POD-funktionen er aktiveret. Hvis du kan se 'Tilføj POD-funktion'-knap, betyder det, at denne funktion endnu ikke er tændt. Således skal du klikke på knappen. Genautoriser din butik.

Nu kan du bare tilføje dem ved at klikke på 'Liste' og udfylde nogle blanke på produktsiden eller i den forrige 'Design mig selv' liste.

Endelig kan din kunde se dette produkt fra din butik ligesom vores eksempelprodukt nedenfor.

Jeg er virkelig en dårlig designer… Enhver af jer kan gøre det bedre end mig. Så vil du prøve en prøve på denne print on demand-funktion fra CJ Dropshipping?

Facebook Kommentarer