fbpx
Top 10 Hot-selling Print-on-demand-smykker til afsendelse i 2018
12 / 18 / 2018
Sådan forbindes din eBay-butik til CJ Dropshipping APP?
12 / 20 / 2018

Sådan bruges CJ's Print on Demand-funktion til at udvide din dropshipping-forretning - Design af købere

Vi har introduceret, hvordan købmænd designer produkter fra vores markedsplads i den forrige artikel. Men hvad nu hvis kunderne ønsker at designe lidt? Lad os nu udforske den anden del af vores print on demand (POD) funktion - design af købere.

Til at begynde med skal du kontrollere, om du har aktiveret POD-funktion i din butik. Gå til autorisationssiden i 'My CJ', og hvis du stadig kan se knappen 'Tilføj POD-funktion' ved siden af ​​din butik, skal du klikke på den for at tænde.

Faktisk ligner de fleste dele af procedurerne dem med købmænds design. Produkterne til udskrivning på forespørgsel kan findes på samme sted - 'Print on Demand' -området på vores websted. Da produkterne vil blive designet af købere, kan du imidlertid bare liste alle produkter direkte til dine butikker som normalt.

På listesiden skal du vælge din butik, produktkategori, forsendelsesmetode og destinationsland. Og indstil også produktprisen. Derefter kan du gå videre til 'Liste det nu'. (PS Design af købere af POD-funktion understøttes kun med Shopify-butikker. Flere butikstyper tilføjes i den nærmeste fremtid. Din tålmodighed værdsættes.)

Når produktet er på listen, kan du se det på din 'My CJ'> 'Print on Demand'> 'Buyers Design' -liste.

Og nedenfor er et eksempel på en side, som dine kunder vil se om de tilpassede produkter.

Når dine kunder foretager ordrer, og disse ordrer er importeret til CJ, kan du kontrollere det i 'DropShipping Center'. Det er det samme som ordrer på normale produkter.

Håber du gerne vil have denne funktion. Og vær venlig at vise os dine tanker om kommentarer nedenfor.

Facebook Kommentarer