fbpx
CJ underskriver strategisk samarbejdsaftale med DHL i april 2019
04 / 15 / 2019
Kom i gang - Oversigt over CJDropshipping.com
04 / 26 / 2019

Dyrkning af CJPacket - Bedste og pålidelige forsendelsesmulighed mellem Kina og USA

Første ting først, CJPacket er blevet opgraderet, så der sikres en mere effektiv transport.

CJPacket blev bragt til din mulighed sidste år som en delvis erstatning for ePacket. Mange kunder, hvis marked er i USA, har brugt denne nye forsendelsesmetode til dets konkurrencedygtige pris og normalt hurtigere levering. Nu med alle disse fordele ovenfor forbedrer vi stadig vores service.

Den opgraderede version er mere velegnet til almindelige produkter over 285g, ikke inklusive voluminøse produkter. Blandt alle de tilgængelige forsendelsesmetoder til USA er forsendelsesomkostningerne for CJPacket de næst laveste. Det er bare lidt højere end Kina postregistrerede luftpost, der har den langsomste levering. Vigtigst er det, at vores gennemsnitlige leveringstid for CJPacket er fra vores nylige forsendelsestest 5 til 10 dage. Det vil sige, CJPacket har den tilsvarende kapacitet til USPS, og er kun den anden til DHL (Official), den dyreste. Naturligvis er CJPacket din bedste mulighed med alt taget i betragtning.

Desuden har vi gået den ekstra kilometer for dig. Da CJPacket er vores egen forsendelse, tager vi det fulde ansvar for vores kunders pakker. For at garantere leveringen sender vi igen en anden pakke, når vi bemærker, at den tidligere sidder fast ved tolden. Derfor er det usandsynligt, at forsinkede leverancer vil ske i fremtiden.

Det sidste men ikke mindst, CJPacket er veletableret nok med al sporingsinformation tilgængelig på vores eget websted>
https://cjpacket.com/

Ligesom vi altid gør, er vi dedikerede til at give vores kunder den bedste drop shipping-service i alle aspekter, inklusive forsendelse. Sådan er det! Håber du vil nyde denne forbedring!

Facebook Kommentarer