fbpx
10 Bedst sælgende sommerprodukter i 2019
05 / 29 / 2019
Top 8 Bedste T-shirt Dropshipping leverandører til din T-shirt-forretning
05 / 30 / 2019

Opret pakkesporingsside med Come Orders-app til Shopify

Hvad er det bedste websted for sporing af pakker? Er der nogen app, der kan spore forsendelsesoplysningerne for alle luftfartsselskaber? Selvfølgelig med Kom ordrer, vil sporing være meget lettere.

I øjeblikket bruger de fleste af Shopify-brugere 17track.net eller AfterShip til at levere pakkesporingstjeneste til forbrugerne, fordi disse to er de mest inkluderende steder i deres felt. Dog har vi det Kom ordrer som et alternativ nu. Ikke kun er dette nye websted så magtfuldt som det ovennævnte, men det er blevet integreret med CJPacket.

Gennem vores samarbejde kan forhandlere som dig skjule alt, der er relateret til drop shiping fra køberne. Desuden kan kunder nemt spore deres ordrer på din butikside, når de ser deres ordreinformation og klikker på sporingsnummeret. Vil du prøve det nu? Følg blot trinnene nedenfor!

1. Installer app fra webstedet

Besøg ComeOrders.com og registrere en konto der. Derefter kan du navigere for at autorisere din Shopify-butik gennem rullemenuen ved siden af ​​dit brugernavn.

Derefter oprettes en sporingsside med navnet 'Kom ordrer' i din Shopify-administrator.

Kunderne kan dog ikke besøge eller bruge den fra din online butik med det samme, før du opretter en 'indgang' til den. Nå, her er det næste trin!

2. Tilføj elementer i hoved / sidefodsmenu

I din Shopify-administrator skal du finde 'Online Store'> 'Navigation' og derefter klikke på 'Main menu' eller 'Footer menu' for at tilføje et underordnet emne. For at gøre sporingsfunktionen mere synlig vil vi anbefale dig at vælge hovedmenuen, der skal bruges.

På den næste side skal du klikke på 'Tilføj menupunkt' og give et navn til sporingssiden i Navn felt og vælg Kom ordrer fra Sider in Forbindelse Mark. Bekræft derefter at tilføje det og gemme disse ændringer til din online butik.

3. Tjek fra din storefront

Når varen føjes til din navigationslinje, kan du tjekke den fra din online butik og teste den lidt.

Installer, skab og nyd bekvemmeligheden!

Facebook Kommentarer