fbpx
Oversigt over Sydøstasiens e-handelsmarked
06 / 20 / 2019
10 Bedste forsendelse, logistik eller fragtfirma Leverer fra Kina til hele verden
06 / 21 / 2019

Flere forretningsmodeller, forskellige tilknyttede fordele

Siden opdateringen af ​​CJ Affiliate i slutningen af ​​maj, regner jeg, at du alle har oplevet dens fordele til en vis grad. Fra det, jeg har lært, er brugergrænsefladesignet mere kortfattet, der muliggør en bedre interaktion; pauserne er endnu kortere på grund af en jævn betjening; forskellige dataanalyser er tilføjet i instrumentbrættet for at hjælpe dig med at forstå din virksomhed klart. Imidlertid. alle disse er bare tilføjelser. Den vigtigste nye funktion er vores tre nye forretningsmodeller, der tilbyder dig enten ekstremt enkel installation eller eksklusive produkter med smuk fortjeneste.

Der er i alt fire forretningsmodeller nu. Uanset hvilken model du vælger, kan du dog altid være sikker på produkterne, ordrebehandlingen, forsendelsen og eftersalgsservice - vi tager os af dem alle og holder dig fokuseret på at opskalere forretningen. Lad os først gennemgå forskellene i disse modeller.

1. Original model

Denne har mindst begrænsninger på din online butik. Du er fri til at designe hovedgrænsefladen på dit websted, vælge produkter, der skal sælges efter kategorier og justere din produktpris og provision. Hvis du er interesseret, kan du tjekke denne artikel for at få flere oplysninger> https://cjdropshipping.com/2019/03/05/cj-affiliate-program-new-interface-for-being-dropshipping-suppliers/ Bemærk, at hvis du allerede er tilknyttet medlem før, Original Model vælges som standard i den nye version.

2. CJDropshipping standard

Vil du ikke oprette noget til dit tilknyttede websted? Mere fordel for at tjene penge på den nemmeste måde? I dette tilfælde passer vores standardmodel bedst. Der kræves ingen anden handling end registrering og tilføjelse af dine modtagende kontooplysninger. Dine kunder vil direkte købe produkter fra CJ's officielle webside til vores pris via dit delte link, og 2% af deres ordreværdi tælles som din provision. Det er det. Superenkelt, ikke?

3. Private produkter

Med denne model kan du vælge 40 stykker af dine forventede trendprodukter fra CJDropshipping. Disse valgte produkter vil blive skjult på CJDropshipping fra andre og kun synlige på dit websted. Dette giver dig mulighed for at være mere konkurrencedygtig på markedet, da produkterne er eksklusive for dig. Derfor kan du indstille prisen efter en hvilken som helst provision. Desuden er interfacefunktionen også tilgængelig, så du kan have dit eget logo, banner og domæne til dit websted.

4. Enkelt produkt

Den brugerdefinerede grænseflade er også tilgængelig i denne model. Hvis du er temmelig sikker på kun et enkelt produkt, det vindende, skal du træne dine studerende eller venner til at sælge det for at få en generøs udbetaling. Fantastisk! Bare indstil hele websitet med kun et privat produkt, og tilpass fortjenestesatsen, som du vil. Du kan indsende anmodning om sourcing på alle produkter til os og fuldføre de importerede produkter med vores magtfulde system. Produktet er aldrig mere generende for dig.

Et andet højdepunkt i vores tilknyttede program er det brugerdefinerede domæne. Det er tilgængeligt for private produkter, enkeltprodukter og originalmodel. Derfor skal du først vælge en model og derefter oprette domænet. Bemærk, at når domænet er konfigureret, eller der er registrerede kunder, der er relateret til din tilknyttede konto, vil din forretningsmodel ikke kunne ændres. Nye tilknyttede konti er påkrævet for at skifte model. Så kig nærmere på beskrivelsen af ​​disse fire modeller ovenfor og vælg omhyggeligt.

Hvis du vælger en model med tilgængelig domænefunktion, er den næste ting du måske interesserer dig, hvordan du knytter dit domæne til vores interface. Så her er det!

I 'Online Store'> 'Generelle indstillinger' skal du klikke på 'Tilpas' under Aktuelt domæne. Indtast dit domæne med http: // eller https: // og fortsæt til 'Næste'.

For at bekræfte dit domæne skal du følge trinene i vores ofte stillede spørgsmål, kopiere og tilføje oplysningerne til din DNS-administration og give Pem / Key-filerne om nødvendigt.

Efter dette, i 'Online Store'> 'Detaljeret indstilling', skal du indstille dit butiks navn, vilkår for brug og fortrolighedspolitik, så dine kunder kan forstå og føle sig trygge på dit websted.

Sidst men ikke mindst kan du undre dig over, hvor meget du vil tjene på dette tilknyttede program. Når du vælger din forretningsmodel, vil du se en del med navnet 'Provisionsrate'. Dette bestemmes faktisk af produktprisen. Hvis din pris er nøjagtig den samme som vores, så er kursen 2% af værdien. Hvis din pris er højere end vores, er prisforskellen din provision. Uanset hvilken sats der er, kan provisionen kun trækkes tilbage, når der er ti betalte kunder på din konto. Og du kan nyde overskuddet fra en bestemt kunde i et helt år fra deres første ordre.

Det er stort set det. Fortæl mig venligst, hvis du stadig har relaterede spørgsmål ved at kommentere nedenfor. Hav det sjovt!

Facebook Kommentarer