fbpx
Hvorfor sporingsnummer fungerer ikke? Synkroniser sporingsnumre før eller efter afsendelse
07 / 05 / 2019
Forretningspraksis, foretrukne betalingsmetoder og leveringstider for købere overalt i verden
07 / 08 / 2019

Top 8 Bedste websteder til realtidsdataanalyse

Der er et berømt ordsprog fra den franske romanforfatter Dumas, ”at leve uden et mål er som at sejle uden kompas”. Når det gælder drop shipping eller e-handel, kan vi let konkludere, at et websted uden analyse er som at sejle uden et kompas.

Dataanalyswebsteder er temmelig praktiske og nyttige til webstedsoptimering, og markedsundersøgelser er et meget praktisk værktøj. Dataanalyswebsteder kan hjælpe dig med at indsamle, estimere og analysere dine webstedets besøgsposter.

Hver webstedsudvikler og ejer ønsker at vide den fulde status og information på deres websted. Der er mange analysewebsteder tilgængelige på nuværende tidspunkt, og her er de bedste 8 bedste dataanalyswebsteder med realtidsdata.

1. Google Analytics

Dette er det mest udbredte adgangsanalysewebsted, og for et par uger siden introducerede Google Analytics en ny funktion, der giver en realtidsrapport. Du kan se, hvor mange besøgende der i øjeblikket er online på dit websted, hvilke sider de ser, hvilke sider de linker til, hvilke lande de kommer fra og så videre.

Hvad gør Google Analytics anderledes?
* Få en dybere forståelse af dine kunder. Google Analytics giver dig de gratis værktøjer, du har brug for til at analysere data til din virksomhed på et sted.
* Forstå dit websteds- og app-brugere for bedre at evaluere effektiviteten af ​​din markedsføring, indhold, produkter og mere. Få adgang til Googles unikke indsigt og maskinlæringsfunktioner for at hjælpe med at få mest muligt ud af dine data. Analytics er bygget til at arbejde med Googles annoncerings- og udgiverprodukter, så du kan bruge din analytiske indsigt til at nå de rigtige kunder. Behandl og del dine data hurtigt med en letanvendelig interface og delbare rapporter.
* Få mest muligt ud af dine data med funktioner som analytisk intelligens, detaljeret rapportering og så meget mere.
* Få let adgang til data fra andre Google-løsninger, mens du arbejder i Analytics, for en problemfri arbejdsgang, der sparer dig tid og øger effektiviteten.
* Analytics tilbyder små virksomheder og virksomhedsløsninger, der hjælper dig med at se, hvad der fungerer, og løse hvad der ikke er.

2. Clicky

Clicky er relativt enkel og let sammenlignet med Google Analytics, det enorme analysesystem. 1,193,949-websteder afhænger af Clicky for at overvåge, analysere og reagere på deres trafik i realtid. Der er en række statistiske data, der kan spores på dets kontrolpanel, inklusive trafik de seneste tre dage, den højeste kilde til 20-links og 20-nøgleord. Selvom det er få datatyper, afspejler Clicky intuitivt de aktuelle webstedsdata, og desuden er brugergrænsefladen kort og frisk.

Hvad gør Clicky anderledes?
* Alt er i realtid
* Detaljer på højt niveau
* Individuelle besøgende og handlinger
* Ingen bots eller henviserspam
* Varmekort - Vis varmekort efter side, besøgende eller segment.
* Analyse på stedet
* Overvågningstid

3. Woopra

Woopra bringer realtidsstatistik til det næste niveau, der kan få adgang til data om webstedet, og du kan endda chatte med brugere ved hjælp af Woopra Chat-widget. Det har også avancerede underretningsfunktioner, der giver dig mulighed for at oprette underretninger såsom e-mails, lyde, pop-ups osv.

Hvad gør Woopra anderledes?
* Analytics til team, produkt, marketing, salg og support.
* Optimer alle berøringspunkter i kundeoplevelsen - analyse for at besvare enhver * Se * Demokratiser viden - enhver medarbejder skal være i stand til at stille ethvert spørgsmål om deres data, inden de træffer beslutninger.
* Gør handling i realtid - udløse personlige interaktioner med indbygget automatisering. * 50 + integrationer med et enkelt klik - forener problemfrit data på tværs af værktøjer, teams og berøringspunkter.

4. Chartbeat

Dette er et analytisk værktøj i realtid til nyhedsudgivelse og andre typer websteder. Professionel analyse til e-handelssteder kommer snart. Det giver dig mulighed for at se, hvordan besøgende interagerer med dit websted, hvilket kan hjælpe dig med at forbedre dit websted.

Hvad gør Chartbeat anderledes?
* Dashboards - et vindue ind i dine læsere
Se, hvordan dit publikum forbinder med dit indhold i realtid, vurder KPI'er på lang sigt, og forstå, hvordan dine videoer fanger seernes opmærksomhed.
* Optimering - værktøjer til tilpasning og optimering
Tilpas brugeroplevelse og testsideelementer som overskrifter inden for din normale arbejdsgang for at vide, hvad der bevæger dit mest værdifulde publikum.
* Rapportering - en dybere læsning
Start hver dag med de data, du har brug for - hvad enten det er automatiseret indsigt leveret til dig eller fleksible værktøjer til at opbygge mere dybdegående rapporter.

5. GoSquared

Det tilbyder alle de sædvanlige analyser og giver dig mulighed for at se data fra specifikke besøgende. Det integreres med Olark, så du kan chatte med besøgende. GoSquared giver dig en alt-i-en pakke med værktøjer til at forstå, interagere og glæde dine kunder med at skabe vækst i alle faser af livscyklussen, det er tillid til og elsket af tusinder af virksomheder.

Hvad gør GoSquared anderledes?
* Reducer træthed i værktøjet
Konsolider flere vækstværktøjer i en kraftfuld, integreret platform. Administrer hver kundeinteraktion ét sted.
* Perfekt til software som en service (SaaS) -virksomhed
Hundredvis af funktioner til at køre flere prøvetilmeldinger, engagere og konvertere brugere og glæde kunderne over at skabe loyalitet.
* Kæmpe værdi, lille pris
Hver dollar, du bruger på værktøj, er en dollar, du ikke kan bruge på at vokse. Derfor tilbyder vi GoSquared til en rimelig pris.

6. Mixpanel

Webstedet giver dig adgang til besøgende data og analyserer tendenser samt forskellige data sammenlignet med for flere dage siden. Mixpane kan analysere brugeradfærd på tværs af dine sider og apps. Send derefter meddelelser og kør eksperimenter ud fra det, du lærte. Og din virksomhed vokser ved at lære, hvorfor brugere konverterer, engagerer og fastholder.

Hvad gør Mixpanel anderledes?
* Indsaml nøjagtige kunde- og produktdata i realtid på tværs af mobil-, web- og andre platforme.
* Definer vigtige forretningsmetriker og se, hvordan de løber over tid, identificer alle de platforme, der betyder noget for din virksomhed.
* Forstå, hvorfor disse slidbaner sker, find ud af, hvorfor brugere sandsynligvis vil engagere, beholde og konvertere.
* Sæt mål for at forbedre tendenser, og opret derefter informerede hypoteser om, hvordan man når disse mål.
* Bind dine hypoteser tilbage til forretningsmetrik som konvertering, engagement og tilbageholdelse.

7. Piwk

Piwk er et analytisk værktøj i realtid, som du nemt kan downloade og installere på din egen server. AdTech- og MarTech-eksperter grundlagde Piwik PRO i 2013 på grund af manglen på en analysestak, der var både høj ydeevne og privatlivsvenlig. Deres pakke med produkter gifter sig med privatliv ved design, fleksibel hosting og fuld dataejerskab med funktioner og support på virksomhedsniveau.

Der er otte kategorier af Piwk, herunder webanalyse, sharepoint-analyse, tagmanager, GDPR-samtykkestyring, mobilappanalyse, brugerdefinerede rapporter, kundedataplatform og retargeting på stedet.

Her er en enkel proces med dataanalyse:

8. ShinyStat

ShinyStat er en browser-baseret webanalyseplatform, som giver dig mulighed for at måle trafikken på dit websted i realtid. Webstedet tilbyder fire produkter, herunder ShinyStat Free, ShintStat Pro, ShinyStar Business og ShinyStat ISP. ShinyStat Free er et begrænset gratis analyseprodukt, der er tilgængeligt til både individuelle og nonprofit-websteder. Forretningsudgaven har detektion af søgemaskine ranking, der hjælper dig med at spore og forbedre dit websteds placering.

Hvad gør ShinyStat anderledes?
* Erfaringen opnået gennem årene betyder, at systemet skiller sig ud fra resten med hensyn til effektivitet og funktionalitet i sporing af internetadgang.
* Platformen er i stand til at behandle og vise data i realtid, hvilket gør ShinyStat til den ideelle partner for virksomheder, der hurtigt har behov for at analysere resultaterne af deres digitale markedsføringsinvesteringer.
* For investorer i webmarkedsføring tilbyder ShinyStat en række værktøjer til at måle og optimere afkastet på investeringerne.

Facebook Kommentarer