fbpx
Sådan starter du en dropshipping-forretning med ShopMaster
07 / 30 / 2019
Top 10 Oberlo Dropshipping-alternativ, der vokser din e-handelsvirksomhed
07 / 31 / 2019

Hvordan bruges CJ-udfyldningstjeneste?

Service produkt er en slags CJ-opfyldelsestjeneste, der giver dig mulighed for at sende dine egne produkter til vores lager, og vi pakker og sender til dig. Når du har nogle ordrer, kan du direkte placere ordrer til vores system, og vi sender dem fra vores lager. Vi opkræver kun nogle servicegebyrer. Hvordan fungerer disse trin i CJDropshipping?

For det første skal du ansøge om service produkt, følg nedenstående trin.

1. Gå til din CJ > Produkter > Service produkter > Produkter > Anvend serviceprodukt

2. Efter klik Anvend serviceprodukt, forlade beskeden eller send produktens URL til CJ og upload produktbillede til gennemgang. CJ vil gennemgå det, om det skal godkendes. Du kan også tjekke det Gennemgå.

3. Der er tre status på dit apparat. Hvis det er bestået, vises det på Mine. De to andre er Gennemgå og Afvist. Hvis CJ ikke godkender apparatet, vises det på Afvist.

4. Når det er vedtaget af CJ, skal du gøre det Tilføj sporingsnummer. Sporingsnummeret er det, der skal leveres af dig selv, fordi det er dig, der køber varerne og lader rederiet sende dem til CJ-lagre. Sporingsnummeret er normalt fra rederiet.

5. På siden af Tilføj sporingsnummer, det lager skal udfyldes korrekt, ellers kan produkterne ikke ankomme til lageret med succes. Hvis du ikke har det tracking nummer midlertidigt kan du udfylde det senest den dato, hvor dine produkter ankommer til lageret.

Og for Mærkningsgebyr og Gebyr for kvalitetskontrol, kan du vælge at Acceptere or Afvis. Mærkningsgebyret er en slags servicegebyr, som vi mærker produkterne for dig. Kvalitetskontrolgebyret er en slags servicegebyr, som vi foretager produkternes kvalitetskontrol for dig og opkræver. Hvis du ikke har brug for, at vi udfører kvalitetsinspektionen for dig, og produkterne bliver beskadiget, når de oplagres, er vi ikke ansvarlige for de beskadigede produkter. Du skal være ansvarlig for dem.

6. Når du har udfyldt alle oplysningerne, genereres et batchnummer automatisk. Du skal udskrive det og indsætte det på de pakker, der er praktiske for lagrene at differentiere serviceprodukter og lager i.

7. Der er fire status for din forsendelse, Venter på levering, leveret, afsluttet, afvist. På Afvist, når få produkter er beskadiget, hvis de er acceptable, kan du kommunikere med CJ eller vælge at Accepter at underskrive for manuelt af jer til lager i.

Indtil nu er proceduren for, hvordan man bruger den opfyldte service, afsluttet. Hvis du derefter har en butik forbundet med CJ, er trinnene til hvordan man afgiver en ordre de samme som for dropshipping ordrer, og de tilhørende gebyrer trækkes fra dine placerede ordrer. Hvis du ikke har en butik forbundet med CJ, kan du importere ordrer via Excel eller CSV.

Bemærk:
Hvordan konfigureres automatisk drop-ordrer, der behandles fra CJ APP?
Sådan importeres en Excel- eller CSV-ordre?

Facebook Kommentarer