fbpx
Dropshipping-leverandør i Hangzhou, Shenzhen Kina - Wiio og Tan Brother
08 / 02 / 2019
Hvorfor Trump's told ikke påvirker DropShipping-forretningen
08 / 06 / 2019

Sådan genereres en faktura, der indeholder ordrer i et bestemt tidsrum?

Som det er kendt, er der en funktion på CJ-system, som klienten kan generere sin faktura for hver ordre. Nogle klienter ønsker dog at generere en faktura for ordrer i løbet af en bestemt periode, såsom ordrer i en uge og en måned. Derfor, for at yde bedre service for CJ-klienter, opdateres funktionen på CJ-systemet, at klienterne kan generere en faktura, der indeholder ordrer i løbet af et bestemt tidsrum.

Hvordan gør man det?

Følg venligst trinnene.

1. Klik på CJ-instrumentbrættet tegnebog til højre.

2. Efter at have klikket på tegnebog, og klik derefter på Faktureringshistorik, den næste side vises. Vælg derefter det begyndelsestid og sluttid når ordrene medtages på fakturaen. Klik på sidst Generer og fakturaen, der indeholder ordrer i løbet af en bestemt periode, genereres.

Hvis alt ovenstående er udført korrekt, får du en faktura, der indeholder ordrer i en bestemt periode.

Facebook Kommentarer