fbpx
Dropshipping-leverandør i Hangzhou, Shenzhen Kina - Wiio og Tan Brother
08 / 02 / 2019
Sådan genereres en faktura, der indeholder ordrer i et bestemt tidsrum?
08 / 02 / 2019

Sådan overføres butikker til en anden CJ-konto?

I betragtning af at nogle klienter har brug for tjenesten ved at overføre autoriserede butikker, hvor nogle klienter uden tid og energi kan invitere nogen, der er villig til at autorisere butikker og derefter overføres, tilføjes en ny funktion på CJ-systemet, som autoriserede butikker kan overføres. Så hvordan overføres autoriserede butikker?

Læs følgende procedurer.

Bemærk:
Handlingerne skal udføres af modtageren i den autoriserede butik, der er indstillet til sikkerhed. Hvis A for eksempel ønsker at overføre den autoriserede butik til B, skal B være den, der udfører følgende trin.


1. Klik på CJ-instrumentbrættet Tilladelse, og klik Shopify autorisation, og klik derefter på Overfør butik. Hvis butikken ikke er på Shopify, mens du er på Woocommerce, eBay, Shipstation og andet, skal du klikke på Andre tilladelser, trinnene er de samme.

Shopify Butikoverførsel
Andre butikker, der overfører

2. Efter at have klikket på Overfør butik, den næste side vises. Modtageren skal udfylde oplysningerne på den autoriserede butiks konto, pas, navn. Når modtageren klikker Sende, e-mail-bekræftelseskoden sendes til den aktuelle butiksejer. Derfor skal modtageren bede den aktuelle butikkejer om verifikationskoden inden for ti minutter, fordi verifikationskoden udløber efter ti minutter. Hvis den udløber, skal bekræftelseskoden videresendes, og modtageren skal indtaste den seneste kode.

Indtil alt er gjort korrekt, overføres den autoriserede butik fra en person til en anden person.

Facebook Kommentarer