fbpx
CJPacket har afsluttet integrationen med afterskab
08 / 15 / 2019
Sådan sættes Dropship til Sverige, Norge uden at kunden betaler skat
08 / 26 / 2019

Sådan forbindes din Lazada-butik til CJ Dropshipping APP?

Den 15th juli offentliggjorde vi en artikel: CJ vil integrere med Lazada for Dropshippers at meddele, at vi begynder med vores integration med Lazada-platformen. Efter en måned afslutter vi integrationen med Lazada, hvilket betyder, at du kan forbinde din Lazada-butik med CJ Dropshipping, og vi kilder og sender til dig. Fra i dag kan vi samarbejde om at øge vores dropshipping-forretning.

Derefter er her tingene, hvordan du forbinder din Lazada-butik til CJ Dropshipping.

1.Log ind CJDropshipping og gå ind på dit betjeningspanel. Find Tilladelse > Lazada > Tilføj butikker

2. Klik på Tilføj butikker, autorisationssiden vises som følgende billede. På denne side kan du vælge Engelsk, kinesisk og Vietnamesisk sprog. Udfyld derefter de krævede oplysninger inklusive Land, e-mail og adgangskode. Hvis der er noget galt med dine landoplysninger, kan du vælge grænseoverskridende som land, men dette kan medføre ikke så glat service som i andre specifikke lande.

Indtil nu er de nødvendige trin i Lazada-butikstilladelsen færdig. Der er dog to funktioner, som bør opmærke din opmærksomhed på grund af Lazadas begrænsninger.

For det første, når du udfører vores Liste funktion, der direkte kan sætte vores produktbeskrivelse i din Lazada-butik kan du placere det ønskede produkt i forskellige kategorier, det hører til, fordi nogle kategorier ikke er tilgængelige, hvilket ikke påvirker hele opfyldelsen af ​​dine ordrer. For eksempel på billedet betyder det ikke noget, at varen klassificeret som køkkenopbevaring kan lægges på tasker og rejser.

For det andet har Lazada-platformen for at beskytte eventuelle kunders privatliv en vis begrænsning af private oplysninger, som du som sælgere har brug for at udfylde alle de nødvendige oplysninger som adresse, telefonosv. Når ordrer importeres til CJ-systemet, er alle oplysninger usynlige, hvilket betyder, at du skal gøre det manuelt.

Det handler om, hvordan du forbinder din Lazada-butik med CJ APP. CJDropshipping vokser hurtigt, vi er færdige med integration med platforme som Shopify, eBay, Woocommerce og i dag Lazada og andre. Vi integrerer også med andre platforme som Shopee. Når vi har afsluttet dem, fortæller vi jer alle med det samme. CJDropshipping fortsætter med at bevæge sig.

Facebook Kommentarer