fbpx
CJPacket har afsluttet integrationen med afterskab
08 / 15 / 2019
Sådan sættes Dropship til Sverige, Norge uden at kunden betaler skat
08 / 26 / 2019

Sådan forbindes din Lazada-butik til CJ Dropshipping APP?

Den 15th juli offentliggjorde vi en artikel: CJ vil integrere med Lazada for Dropshippers at meddele, at vi vil begynde vores integration med Lazada-platformen. Efter en måned afslutter vi integrationen med Lazada, hvilket betyder, at du kan forbinde din Lazada-butik med CJ Dropshipping, og vi kilder og sender til dig. Fra i dag kan vi samarbejde om at øge vores dropshipping-forretning.

Så er her tingene om, hvordan du forbinder din Lazada-butik til CJ Dropshipping.

1.Log ind CJDropshipping og gå ind på dit betjeningspanel. Find Tilladelse > Lazada > Tilføj butikker

2. Klik på Tilføj butikker, autorisationssiden vises som følgende billede. På denne side kan du vælge Engelsk, kinesisk og Vietnamesisk sprog. Udfyld derefter de krævede oplysninger inklusive Land, e-mail og adgangskode. Hvis der er noget galt med dine landoplysninger, kan du vælge grænseoverskridende som land, men dette kan medføre ikke så glat service som i andre specifikke lande.

Indtil nu er de nødvendige trin i Lazada-butikstilladelsen afsluttet. Der er dog en funktion, der skal henlede opmærksomheden på grund af Lazadas begrænsninger.

Når du leder vores Liste funktion, der direkte kan sætte vores produktbeskrivelse i din Lazada-butik kan du placere det ønskede produkt i forskellige kategorier, det hører til, fordi nogle kategorier ikke er tilgængelige, hvilket ikke påvirker hele opfyldelsen af ​​dine ordrer. For eksempel på billedet betyder det ikke noget, at varen klassificeret som køkkenopbevaring kan lægges på tasker og rejser.

Det handler om, hvordan du forbinder din Lazada-butik med CJ APP. CJDropshipping vokser hurtigt, vi er færdige med integration med platforme som Shopify, eBay, Woocommerce Shopee og i dag Lazada og andre. Når vi har afsluttet dem, fortæller vi jer alle med det samme. CJDropshipping fortsætter med at bevæge sig.

Facebook Kommentarer