fbpx
Sådan forbindes din Lazada-butik til CJ Dropshipping APP?
08 / 19 / 2019
USA-tilbagetrækning fra Universal Postal Union: Hvordan springer jeg over prisforhøjelsen på e-pakken?
08 / 29 / 2019

Merværdiafgift (moms) er en flertrins salgsafgift, hvis endelige byrde bæres af den private forbruger. Moms til den passende sats indgår i den pris, du betaler for de varer, du køber.

Moms In Sverige

Sverige er omfattet af EU's momsregler og er en del af EU's indre markedsøkonomi. Momsdirektiver udstedes af EU, der fastlægger principperne for den momsordning, der skal vedtages af medlemslandene, herunder Sverige. Disse direktiver har forrang for den lokale lovgivning.

Sverige indførte moms, kendt som mødre, i 1969. Det administreres af Skatteverket, den svenske skatteadministration. Den normale momssats i Sverige er 25%. med nedsatte satser på 12% og 6% for mad, leje af boliger, bøger, aviser og andre varer og tjenester. Eksempler på fritagede forsyninger er sundhedsydelser, finansielle tjenester og uddannelse.

Der er forskellige scenarier, der kan udløse en forpligtelse til at registrere moms i Sverige. Nogle af de mest almindelige eksempler er:

  • Import af varer til Sverige fra uden for Den Europæiske Union
  • Købe og sælge varer i Sverige (ekskl. Omvendt omvendt afgift)
  • Salg af varer fra Sverige, der leveres til kunder uden for Sverige (forretnings- eller privatkunder)
  • Erhvervelse af varer i Sverige fra et andet EU-land (erhvervelser inden for samfundet)
  • Indeholder beholdning i Sverige til salg, distribution eller forsendelse
  • E-handelssalg af varer til forbrugere underlagt tærskler for momsregistrering af afstand
  • Organisering af arrangementer i Sverige, hvor deltagere eller delegerede skal betale adgang

Moms Skift In Norge

Fra januar 2020 fjerner Norge moms- og toldfritagelsen for importerede pakker under NOK 350 til sine forbrugere.

Som et resultat skal importøren betale 25% norsk moms og eventuelle afgifter for hver pakke. Importøren kan enten være den ikke-hjemmehørende e-handelsvirksomhed, der muligvis kræver en lokal momsregistrering eller den norske kunde.

Importforanstaltningen blev oprindeligt indført for at begrænse den administrative byrde for told- og skattemyndighederne at skulle opkræve små mængder moms og told. Den høje vækst af grænseoverskridende e-handel har imidlertid medført, at undtagelsen har givet ikke-hjemmehørende e-handelssælgere en urimelig skattemæssig fordel sammenlignet med norske online-detailhandlere. Indenlandske sælgere led meget i forhold til især svenske konkurrenter. Svenske e-handelsleverandører kunne sælge uden moms, men norske virksomheder måtte anvende moms på norske kunder.

Hvem skal betale moms ved dropshipping

Teknisk betaler importøren momsen. Når du leverer produkter, er din kunde importøren, som derfor skal betale moms. Derudover kan din kunde muligvis også indsende dokumentation til de lokale toldmyndigheder for at bevise, at den angivne toldværdi er korrekt.

De fleste kunder synes imidlertid ikke at have noget at gøre med toldmyndighederne, og de værdsætter bestemt ikke uventede omkostninger. Skønt toldmyndighederne i virkeligheden ikke har ressourcer til at tilføje importtold og moms på de titusinder af e-pakker, der kommer til EU fra Aliexpress, CJDropshipping, Ønsker og andre dropshippers hvert år. Det er stadig nødvendigt at overveje måder, hvorpå man kan droppe til Sverige eller Norge, uden at kunden betaler skat.

Sådan undgås, at kunden betaler skat, når han leverer dropshipping

Når du rejser til Sverige, er der tre måder for dig at undgå, at din kunde betaler skat.

1.Brug af CJ Packet Sweden

Hvis du bruger CJ-pakke Sverige, din kunde behøver ikke at betale 7.5 Euro toldklareringsgebyr og told for produktet under 22 Euro. Sverige er momsfrit for alle EU-lande. Og denne logistik vil sende produkterne til Holland for toldklarering og derefter til Sverige. Hvis der genereres en told, betales den af ​​afsenderen.

2.Brug af Euro Post

Euro Post er en anden logistikmetode for at undgå, at kunden betaler skat, når han sendes til Sverige. Du kan bruge Euro Post til at nå ud til millioner af potentielle kunder i Europa uden at skulle have din egen adressedatabase. Det er meget omkostningseffektivt takket være direkte levering til bestemmelseslandet.

3.Forsendelse fra europæisk lager

Hvis du afleverer til Sverige, og når kunderne i Sverige bestiller, sender dine leverandører fra europæisk lager, behøver dine kunder ikke betale for momsen. Sverige er momsfrit for alle EU-lande. CJDropshipping har allerede haft et amerikansk lager og et Kina-lager, og det har en plan for et europæisk lager.

Find vindende produkter at sælge på app.cjdropshipping

Facebook Kommentarer