fbpx
Hvad er Point Reward, og hvordan bruges det?
09 / 04 / 2019
Sådan forbindes din Shopee-butik til CJ Dropshipping APP?
09 / 12 / 2019

Sådan bruges den nye brugerdefinerede pakkefunktion?

Vil du designe din egen brugerdefinerede pakke til dit branding og hvide label formål?

Hvad er den tilpassede pakke?

Tilpasset pakke er en funktion, som vi leverer til vores kunder, der ønsker at sende ordrer ved hjælp af deres egne emballager, der indeholder som et brugerdefineret logo, online butik og anden brugerdefineret information. I fortiden tillader den brugerdefinerede pakkefunktion vores kunder simpelthen at vælge det ekstra tilpassede emballageprodukt, der giver et begrænset valg.

Nu er her et stykke god nyhed for dig at designe din egen brugerdefinerede pakke, som vores opdaterede funktion understøtter din design af tilpassede ting på CJDropshipping-appen. Du kan designe din personaliserede pakke ved hjælp af vores designværktøj.

Hvordan bruges denne nye funktion?

Bemærk:
Før du logger ind på CJDropshipping-systemet for at designe dine egne brugerdefinerede oplysninger, er det allerførste, at du skal tale med din agent og lade ham eller hende uploade emballageproduktet, hvorefter du kan udføre den efterfølgende design. Hvis det emballageprodukt, du vil bruge til afsendelse af ordrer, uploades af din personlige agent med succes, vises den i afsnittet Tilpasset emballage.

I dette eksempel bruger vi en smykkeflannel taske som emballageprodukt. ( Du kan uploade andre emballagesække eller kasser, du vil bruge)

Når du kan finde det emballageprodukt, du har brug for, på Custom Packaging skal du bare klikke på Design knap. Derefter springer siden ind på designsiden som det følgende billede viser.

Klik derefter på Start design -knappen, vises designværktøjet, som du kan redigere. Vi har to store designafsnit, hvoraf den ene er Designlag. Den anden er Produktinformation. Du kan tage på hvad du vil der. Der er dog en Udskriveligt område der kræver, at du kun designer mønsteret eller teksten på dette område. Vær opmærksom på ikke at krydse den begrænsede grænse. Når du afslutter al unik oprettelse, skal du ikke glemme at klikke på Gem knappen.

Når det designede emballageprodukt er gemt med succes, kan du finde det på Min brugerdefinerede emballage. Kontroller, om det er det, du har designet. Indtil da er proceduren for design af dit eget emballageprodukt afsluttet.

En ting til, for at kunne sende dine ordrer ved hjælp af det designede emballageprodukt hurtigt og korrekt, anbefaler vi, at du køber noget lager uanset hvor du skal placere, enten dit eget lager eller CJ-lager. Uden lagerbeholdning, selvom dine produkter ankommer til vores lager, er vi nødt til at vente på emballageproduktet, hvilket vil føre til forsinkelse i dine ordres hurtige forsendelse.

Husk, at du taler med din personlige agent, hvis du har interesser i tilpasset emballage, fordi det allerførste trin med at uploade emballageproduktet udføres af din agent.

Opdateret brugerdefineret emballagefunktion giver stor bekvemmelighed for dem, der er ivrige efter at opbygge deres eget brand under hensyntagen til det, at mærkevarer og personaliserede produkter er en tendens og har massivt markedspotentiale. Udover brugerdefineret emballage understøtter CJDropshipping faktisk POD-produkt. Hvis du kan udnytte CJ POD-produkter og tilpasset emballage meget godt, skal der være en lys sti foran dig for at opbygge eget brand.

Relaterede artikler:
Sådan bruges CJ's Print on Demand-funktion til at udvide din dropshipping-forretning - Design af Merchants

Hvad du har brug for at vide om tilpasset emballage

Facebook Kommentarer