fbpx
Sådan bruges den nye brugerdefinerede pakkefunktion?
09 / 09 / 2019
Hvorfor opførelse af eBay-butik mislykkes, og hvad skal jeg gøre?
09 / 24 / 2019

Sådan forbindes din Shopee-butik til CJ Dropshipping APP?

Shopee, fundet i 2015, er en online e-handelsplatform med hovedkontor i Singapore. Det er dedikeret til at levere fantastiske tjenester til shoppere og sælgere fra Sydasien og Taiwan. Nu har det udvidet sine markeder i Malaysia, Thailand, Indonesien, Taiwan, Vietnam og Filippinerne.

Når man stoler på big data og AI-teknologier, forpligter Shopee sig til at integrere data om købers browsing- og købinformation for at give effektive anbefalinger til kunderne og forbedre brugeroplevelsen, hvilket bringer dem et godt omdømme i branchen.

For nylig afslutter vi integrationen med Shopee, hvilket betyder, at du kan forbinde din Shopee-butik med CJ Dropshipping og nyde de fremragende tjenester, vi leverer til dig. Følgende er de konkrete trin, hvordan du forbinder din Shopee-butik til CJ Dropshipping.

1. Log på CJDropshipping og gå ind på dit betjeningspanel. Find Tilladelse > Shopee > Tilføj butikker

2. Klik på Tilføj butikker, autorisationssiden springer videre til login-siden, som det følgende billede viser. På denne side skal du udfylde de krævede oplysninger inklusive markedet for din sælgercenterkonto, din e-mail og adgangskode.

3. Når du har udfyldt de nødvendige oplysninger, viser siden følgende side for at bekræfte, at du er villig til at give os mulighed for at betjene dine butiks data. Du skal klikke på “Ja” for at fortsætte.

Derefter får du en meddelelse om "Autoriseringssucces", hvilket betyder, at du opretter en forbindelse mellem din Shopee-butik med vores platform. Derefter kan du oprette forbindelse eller liste produkter, som vores tutorial siger, som du kan finde på hjemmesiden til CJDropshipping.

Ovenstående handler alt om, hvordan du forbinder din Shopee-butik med CJ App. Håber, at integrationen mellem Shopee og CJ vil give vores kunder mere komfort og hjælpe dem med at udvikle deres karriere. CJ vil altid levere gode produkter og perfekte tjenester.

Facebook Kommentarer