fbpx
Hvorfor opførelse af eBay-butik mislykkes, og hvad skal jeg gøre?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping hjælper Dropshippers, der ønsker at skalere salg til USA i Q4
10 / 09 / 2019

Hvad er de almindelige problemer med Woocommerce Store, og hvad skal jeg gøre?

Woocommerce er en af ​​de vigtigste samarbejdede platforme.

Vi sætter stor pris på vores Woocomerce-kunder og lægger meget vægt på problemerne fra Woocommerce-butikker.

I betragtning af dette foretager vi en oversigt over de almindelige problemer, når du autoriserer dine Woocommerce-butikker til CJ og lister CJ-produkter til Woocomerce-butikker.

Hvad er så de fælles problemer, og hvordan skal man håndtere dem?

Bemærk:
Sørg for, at hvert trin er i overensstemmelse med det, der kræves i selvstudiet.

1. Hvis der er et "www", der begynder med dit websteddomæne, skal du sætte det på, når du autoriserer din Woocomerce-butik. Hvis dit websteddomæne ikke begynder med “www”, behøver du ikke tilføje “www” i spidsen for dit websteddomæne.

2. Du skal godkende din Woocommerce-butik igen, efter at du har givet læs / skriv tilladelse med første gang ikke. Hvis du bare tillader en enkelt læse- eller skrivetilladelse første gang, og du ændrer den efter vores påmindelse, skal du besøge CJ-systemet og tilslutte det igen.

Hvis du møder følgende to spørgsmål, kan du kontakte vores personlige agenter for at få en check.

3. Du kan liste produkter fra CJ i lang tid, men pludselig kan du ikke liste produkt mere. I den situation kan du henvende dig til vores agenter for at få hjælp, og vi tjekker det for dig.

4. Du er nybegynder af dropshipping til CJ og du bruger Woocommerce-butik forbundet med CJ, men du finder ingen kategori, når du prøver at liste produkter fra CJ til Woocommerce-butikkerne. Kontakt vores agenter, hvis du lider af en sådan situation, og vi vil gerne tjekke det for dig.

For de to sidste spørgsmål, hvis den feedback, vi giver dig, er, at vi ikke kan få adgang til din interface, er der tre mulige grunde. Den første er, at der er flere IP-adresser på dit domæne. For det andet er der noget galt med din proxyserver, og du skal tale med din serverplatform. Den sidste årsag er, at der er noget galt med dine Woocommerce-butikker, som du har brug for for at tale med Woocomerce kundeservice.

For nogle kunder, hvis du tjekker med din server og Woocommerce-platform, og de siger intet problem med deres service, foreslår vi, at du registrerer en ny Woocommerce-butik og forsøger at forbinde den med os igen. Når du er færdig med alle de nødvendige trin, kan du prøve at liste produkter fra CJ til dine Woocommerce-butikker igen.

Det handler om resuméet af almindelige problemer mellem Woocommerce-butikker og CJDropshipping. Det inkluderer muligvis ikke alt, hvad du måtte støde på. Hvis du har andre problemer, der sker, når du vil arbejde med os gennem din Woocommerce-butik, tøv ikke med at fortælle os det. Vi vil fortsætte med at opdatere nyttige oplysninger til dig.

Facebook Kommentarer