fbpx
Hvorfor opførelse af eBay-butik mislykkes, og hvad skal jeg gøre?
09 / 24 / 2019
CJDropshipping hjælper Dropshippers, der ønsker at skalere salg til USA i Q4
10 / 09 / 2019

De fælles problemer med Woocommerce Store og løsninger

Woocommerce er en af ​​de vigtigste samarbejdede platforme. Og WooCommerce-kunder er meget værdsatte på CJ. Men nogle gange kommer WoomCommerce-problemer og gør dig forvirret og skør.

I betragtning af dette tilbyder vi referencer til dig om en række almindelige WooCommerce-problemer. Du kan ganske enkelt finde en løsning, hvis du ikke kan autorisere Woocommerce-butikker til CJ, liste CJ-produkter til Woocomerce-butikker og synkronisere ordrer.

Det mest almindelige problem kommer, når du begynder at synkronisere ordrer. Du kan ikke synkronisere dine ordrer til CJ. Du har muligvis ordrer i WooCommerce-butikken. Men du kan ikke finde den samme ordre på CJ. Vi har løsninger til det. Gør nøjagtigt som følger:

(1) Kontroller, om du har godkendt den rigtige butik eller ej. Vi kan ikke synkronisere dine ordrer, hvis du ikke godkender din butik til CJ. Du ved, der er tilladelsen. Derefter kan CJ gå videre og synkronisere ordrer.
(2) Kontroller, om produkterne er tilsluttet CJ eller ej. Kun ved at have en forbindelse til CJ, kan vi opfylde produkterne og ordrene.
(3) Kontroller, om dine ordrer er tilgængelige til at blive opfyldt. Ordrer skal betales, behandles og ikke opfyldes. Ellers skal du ændre ordrestatus på WooCommerce. Derefter kan CJ automatisk synkronisere dine ordrer.

Det handler om problemer og løsninger med synkronisering af ordrer fra WooCommerce-butik. Der er muligvis også problemer med tilladelse og liste. Den næste del giver dig nyttige oplysninger.

Tilladelse

(1) “Www” kan ikke gå glip af hvis det er en del af dit domænenavn. Du skal sætte det på når du autoriserer din Woocomerce-butik. Men det er ikke nødvendigt, hvis dit websteddomæne ikke begynder med “www”. Og “https: //” skal fjernes.
(2) Læs / skriv tilladelse er utroligt vigtigt. Det er meningen, at du skal give læse- og skrivetilladelse til CJ. Og CJ vil tilbyde bedre service for dig. Du skal besøge CJ-systemet og oprette forbindelse igen, hvis du kun tillader en enkelt læse- eller skrivetilladelse.
(3) Korrekt "Nøgle" og "hemmelighed" er nødvendige. Nogle gange fik du oplysningerne om "Autoriser mislykkedes". Du skal blot udfylde en forkert "nøgle" og "hemmelighed". Kontroller det venligst.
(4) Kun HTTPS understøttes. Når autoriseringen af ​​butikken besøges, vil den først besøge internettet, der begynder med “https”, så det anbefales at opgradere webstedet til “https”.
(5) Forkert URL eller "Almindelig" permalink. Du skal bruge den rigtige URL på WooCommerce. Klik Indstillinger - Permalinks - Fælles indstillinger. Vælg derefter en ny. Det fungerer altid. Du ved, almindelig er en standardindstilling, og du er nødt til at skifte til andre.

Listing

(1) “Ugyldig eller dupliceret SKU ”Problem /” UGS non valide ou dupliqué ”. Normalt er det ud af de eksisterende produkter i din butik. De deler den samme SKU. Kontroller, om produktet findes eller ej, du kan vælge at slette eller beholde det.
(2) For mange varianter. Du kan muligvis liste mislykkedes, hvis du vælger for mange varianter. Du kan vælge et par varianter og liste dem til din butik. Rediger dem derefter i din butik.

Her vises alle aktuelle problemer om Woocommerce-butikker. Det inkluderer muligvis ikke alt, hvad du måtte støde på. Hvis du har andre problemer, der sker, når du vil arbejde med os gennem din Woocommerce-butik, tøv ikke med at fortælle os det. Vi vil fortsætte med at opdatere nyttige oplysninger til dig.

Facebook Kommentarer