fbpx
Sådan forbindes din Shopee-butik til CJ Dropshipping APP?
09 / 12 / 2019
De fælles problemer med Woocommerce Store og løsninger
09 / 24 / 2019

Hvorfor opførelse af eBay-butik mislykkes, og hvad skal jeg gøre?

Har du nogensinde undladt at liste CJ-produkter til din eBay-butik?

Hvis du har en eBay-butik, der er forbundet med CJDropshipping og har lidt flere fejl på fortegnelsen, er du muligvis nødt til at læse denne artikel.

Som du måske ved, er der et par begrænsninger fra eBay-platformen, som er grundene til, at nogle af jer altid ikke undgår at liste vores produkter til dine butikker. For disse problemer kan vi ikke løse disse problemer for dig selv. Hvad vi kan gøre er at give nogle forslag til dig.

I disse dage har vi samlet mange problemer med at liste CJDropshipping-produkter til dine eBay-butikker. Og udover disse problemer vist nedenfor, vil vi levere mulige løsninger og forslag.

Lad os se på, hvad problemerne og forslagene er.

1. Den valgte kategori er ikke aktiveret til varianter. Det angiver, at den kategori af det produkt, du vil liste, ikke er aktiveret til liste. I sådanne tilfælde er vores forslag at prøve forskellige kategorier af produktet. Det betyder ikke noget, selv om kategorien ikke er det, produktet tilhører.

2. Den valgte kategori er ikke en bladkategori. Det ligner lidt det første nummer, der ikke kan bruges til variationer. Derfor, for den mulige løsning, kan du henvise til de første forslag om, at du ændrer forskellige kategorier for at få flere forsøg. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du kontakte eBay-platformen for at løse det.

3. Du accepterer ikke den internationale salgsaftale. Ligesom tipset viser, kan du ikke liste varer på et andet sted, hvor du registrerede dig, da du afviste at acceptere den internationale salgsaftale. Hvis du ikke ved, hvor du skal acceptere den internationale sælgeraftale, efter at du har prøvet flere gange, men forgæves, anbefaler vi dig at henvende dig til hjælp fra eBay kundeservice.

4. Titlen og / eller beskrivelsen kan indeholde forkerte ord, eller listen eller sælgeren kan være i strid med eBay-politikken. Når du møder en sådan situation, kan du prøve at lære om eBay-platformspolitik og derefter gøre det manuelt. Du kan uploade produktet på din butik selv i overensstemmelse med eBay-politikken og derefter forbinde produktet med det fra CJDropshipping.

5. Du vil overskride det begrænsede antal varer og det beløb, du kan angive. I henhold til begrænsningen kan du kun liste op til 342 flere varer og 17,300.06 amerikanske dollars mere i det samlede salg om måneden. Du skal tage denne begrænsning i betragtning og reducere mængden. Gå til din eBay-butik for at kontrollere det og træffe foranstaltninger til det.

6. Den e-mail-adresse, du indtastede, er ikke knyttet til en Paypal-konto. Når du modtager en sådan fejltip, skal du gå for at kontrollere, om din e-mail-adresse matches med din Paypal-konto i henhold til hvad der vises på siden.

7. Den angivne e-mail-adresse kan ikke bruges til Paypal-betalinger på dette tidspunkt. Vi, CJDropshipping, kan ikke gøre noget ved dette spørgsmål. Det kræver, at du henvender dig til hjælp fra eBay-platform eller Paypal-firma, selv din e-mail-server. Gør det klart, hvorfor din e-mail-adresse ikke kan bruges, hvorefter du kan starte din eBay dropshipping-virksomhed.

8. Formatet for PayPal-e-mail-adressen er ikke gyldigt. Sørg for, at PayPal-e-mail-adressen er korrekt, når du modtager en sådan fejltip.

9. Der mangler masser af oplysninger. Det sidste nummer, vi har samlet, ser ud som et teknisk problem, som du har brug for at spørge eBay kundeservice, hvad disse koder betyder, og hvordan du løser det. Hvis du ikke ønsker at spørge dem, og de ikke kan give et godt svar. Vi anbefaler dig at tilslutte din eBay-butik igen og prøve igen.

Alle fejltip vises, når du ikke viser vores produkter til dine eBay-butikker, men det varierer afhængigt af forskellige årsager. Hvad du skal gøre er at læse tipene nøje og tage skridt til at løse det. Uanset om du gør det på egen hånd eller vender dig til eBay kundeservice, skal du tage nogle af de forholdsregler, som du kan starte din virksomhed så hurtigt som muligt.

Hvordan forbinder du din eBay-butik med CJ?

Facebook Kommentarer