fbpx
Hvad er de almindelige problemer med Woocommerce Store, og hvad skal jeg gøre?
09 / 24 / 2019
Hvorfor er mit sporingsnummer ikke synkroniseret med Shopify?
10 / 11 / 2019

CJDropshipping hjælper Dropshippers, der ønsker at skalere salg til USA i Q4

Målet med enhver dropshipper er at effektivt skalere salget op som indtægterne vokser, især i den høje trafikperiode, såsom ferien. Skalering af dine operationer kan dog byde på sjældne muligheder såvel som nogle unikke udfordringer.

Har du nogensinde taget hensyn til følgende spørgsmål, før du planlægger at opskalere din online forretning? Kan din virksomhed håndtere det øgede opfyldelse pligter når virksomheden skaleres op? Har du nok indkøb af varer at udvide din virksomhed over for udgiftsordrer? Kan du stadig give kundeservice af høj kvalitet når du når din forventede vækst?

Disse spørgsmål skal tænkes uden for kassen, inden salget opskaleres. Selvom kundebasen og produktkatalogerne øges, er det også meget vigtigt at opretholde kundeservice på et højt niveau. Hvordan kan vi håndtere det høje pres på opfyldelsesteamet ved at pakke og sende hurtigere?

Få CJDropshipping for hjælp i de følgende tre aspekter!

1.Stabiliteten af ​​din Facebook-annonskonto

For mange virksomheder, der er klar til at skalere, kan dropshipping effektivt udvide dit produktsortiment uden en stigning i faste omkostninger. Folk, der engagerer sig i dropshipping, ved alle, at Facebook-annoncer er en effektiv måde at tiltrække trafik til dine online butikker. Jeg tror, ​​de fleste af jer nogensinde har stødt på sådanne problemer som jeres Facebook- eller PayPal-konto er lukket uden grund eller uklar grunde nogle gange. Så irriterende! Hvorfor? Faktisk er det relateret til informationen på det udtrykkelige ark. De fleste produkter, der leveres fra Kina til USA, er mærket, at forsyningskilden kommer fra Kina, hvilket kan være i strid med Facebook eller PayPal's regulering eller politik. Men når du først vælger logistikmetoden USPS, kan problemet let løses.

2. Den kraftigt nedsatte pris for forsendelse

For dropshippers kan forsendelse være det mest tidskrævende og energikrævende ved drift af en online butik, især når din virksomhed skalerer op. Vi hører hele tiden fra dropshippers, der har spørgsmål om forsendelsesmetoder, sporingspakker, og så videre. CJDropshipping kan hjælpe dig med at øge din indtjening, mens du skalerer op ved at give en betydelig rabat på din levering og reducere forsendelsesomkostningerne.

I betragtning af den voksende popularitet af kinesiske råvarer i USA letter vi forsendelsen af ​​pakker til USA, og vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder utroligt omkostningseffektive forsendelsespriser. CJDropshipping kan hjælpe dig med at få en hel del på forsendelsespakker til USA ved at give dig mulighed for at bruge en forsendelsesregnemaskine. Vi har tjenester til USA med USPS og så videre. Fokus på USPS og USPS + i dag.

Forsendelse fra China Warehouse og 10-30% OFF med USPS Forsendelse Fra US Warehouse og 10-30% OFF med USPS +
Forsendelse

Tips om USPS +

USPS + er metoden CJ bruger til at sende amerikanske pakker til kunder, der vælger at gemme lager i vores amerikanske lager).

Pris: $ 2.00 - $ 2.50 mere pr. Ordre (dette inkluderer bulkforsendelsesgebyr fra Kina til USA) Leveringstid: 2-5 dage. Leveringshastighed: 2-5 dage er 99% Lande tilgængelige: USA Pris for ikke-leverede pakker: 0.01%

Hvis du beslutter at gemme din beholdning i vores amerikanske lagre, behandler vi din ordre næste dag via USPS, og som du kan se, på 5th Day, ser vi på 99.9% leveringshastighed. Vigtigst er det, at vi ikke opkræver lagergebyr, opbevaringsgebyr eller hvilket som helst gebyr, den eneste pris, vi opkræver, er depositum (som vil blive returneret tilbage til dig, når lageret udtømmes til $ 0), prisen på produktet + USPS + forsendelsesgebyr.

- Opbevar din beholdning ved at lægge 30% ned som et depositum. Vi sørger for en bulkforsendelse til levering af dit lager til vores amerikanske lager. Når lageroplysninger uploades til din CJ-platform, kan du begynde at placere ordrer, der leveres om 2-5 dage af USPS +. 30% -indskuddet bliver 100% tilbage til dig, når din beholdning udtømmes til $ 0. Den eneste grund til, at vi opkræver dette, er fordi vi vil sikre dig, at du ser alvorligt på at sælge produktet og ikke bare iscenesætte det i vores lager for at samle edderkoppebaner til Halloween ...

- Du kan vælge at lægge 100% på lageret, og beholdningsværdien pr. SKU kan nedsættes til $ 1,000. Hvis du vælger denne rute, skal du bede din CJ-agent om at se, om de kan give dig nogle rabatter ved levering. Samme arrangement for bulkforsendelser til vores amerikanske lager, og vi behandler dine ordrer næste dag i USA og får dem leveret til dine kunders hænder om 2-5 dage.

3. Sourcing af trendy og vindende produkter

CJ kan købe kvalitetsprodukter til din dropshipping-forretning. Abonnementet på produkter er tilgængeligt, og POD-tjenester leveres til dig for at imødekomme kundernes behov. Et-klik gennem https://app.cjdropshipping.com/ kan hjælpe dig med produktindlæggelse og ordrebehandling. Real-time hot selling produktopdatering kan opnås, som giver dig mulighed for at holde trit med modetrends og øge produktsalget. Med omkring hundreder af samarbejdede fabrikker og amerikanske pakhuse kan du levere en lang række produkter til dine kunder til en lavere pris uden at oplagre dem. Alle disse tjenester kan hjælpe dig med at opskalere din dropshipping-forretning.

Der er ingen tvivl om at CJ er din mand fredag ​​mod den kommende højsæson. Prøv nu!

CJPacket tilgængelige lande er som nedenfor:https://app.cjdropshipping.com/calculation.html

* Bemærk: Den hurtigste forsendelsesmetode er USPS +, en amerikansk indenrigsforsendelsesmetode

Facebook Kommentarer
Andy Chou
Andy Chou
Du sælger - vi sender kilde og afsender til dig!