fbpx
Hvorfor er mit sporingsnummer ikke synkroniseret med Shopify?
10 / 11 / 2019
ELITES: Hjælp dig med at blive elite i Dropshipping
10 / 16 / 2019

Kommissionens sats for CJ-tilknyttet program dobbeltforøget for ny tilknyttet konto og henvisninger i de følgende 6 måneder

CJ-tilknyttet program er dedikeret til at hjælpe dem, der motiverer folk, der driver dropshipping-forretning. Med masser af tilknyttede partnere, der slutter sig til os og den hurtige vækst i vores dropshipping-forretning, beslutter vi at fordoble provisionsprocenten fra 1% til 2% for nyregistrerede brugere i de følgende 6 måneder. Det betyder, at du kan få 2% af indtægten fra placerede ordrer på CJDropshipping fra dine nye henvisninger såsom dine studerende eller venner nu, mens du kun kan få 1% af indtægterne før. Ved at få 2% af provisionen, skal du oprette en ny CJ-tilknyttet konto og få nye henvisninger.

Noter

Denne mulighed fungerer kun for CJDROPSHIPPING DEFAULT MODEL og ORIGINAL MODEL

Ordrer fra brugere, der er registreret før, beregnes ikke i denne nye aktivitet. Du skal oprette en ny tilknyttet konto for at få denne nye provision. De ordrer, der er placeret af dine nyligt registrerede brugere baseret på din nye tilknyttede konto, kan du få 2% af disse ordreindtægter.

Hvorfor vælge CJ-tilknyttet program?

1. Brugerdefineret websted

Vi giver dig mulighed for at erstatte https://app.cjdropshipping.com til dit eget domæne som https://yourdomain.com, hvor du kan have dit eget logo, banner og produkter. Du kan tilføje de produkter, du kan lide.

2. Nem start

Når du har registreret en konto for vores tilknyttede program, skal du blot udfylde nogle indstillinger og derefter invitere flere til at registrere. Vi overtager alt andet.

3. Hurtig vækst

Når CJDropshipping udvikler sig hurtigt, er der hundredvis af nye brugere registreret hver dag for nu. Vi har titusinder af ordrer pr. Dag, og antallet bliver ved med at stige.

4. Ingen investering nødvendig

Vi opkræver ingen gebyrer til dig, hvis du vil deltage i vores CJ-tilknyttede program. Det eneste, du skal gøre, er at lade vores platform kendes og lære de begyndere, hvordan man laver dropshipping-forretning. Baseret på det er alle vinderen.

5. Dejlig udbetaling

Vi betaler dig 2% af indtægterne for de ordrer, som nyligt registreres på dit domænewebsted. Så lær venligst dropshipping begyndere, hvordan man har en CJ-konto, hvordan man arbejder med os, og hvordan man sælger flere produkter.

Der er fire modeller, du kan vælge. Den første er standardmodellen, som er den mest bekvemme. For det andet kan du hente de produkter, du kan lide, som vil blive skjult fra andre websteder og butikker. I denne private produktmodel kan du indstille enhver pris. Jo højere indtægter, jo højere er din provision. Enkeltproduktet er den tredje model, hvor du bare sælger et populært produkt på din hjemmeside. Hvis du tror på din dommer mod et produkt, kan du bare placere et produkt på webstedet. Ikke tilfreds med alle modellerne ovenfor? Tjek vores fjerde originale model! Dette nyder stor popularitet, fordi brugere kan tilpasse deres websted, men ikke behøver at vælge produkterne.

Dropshipping er et kæmpe marked. Ifølge Forrester Research vil størrelsen på online detailsalg være $ 370 milliarder ved udgangen af ​​2017. Desuden kommer 23 procent fra dropshipping-virksomheder, hvilket svarer til $ 85.1 milliarder. Denne store størrelse alene er attraktiv for mange iværksættere, herunder startups.
CJDropshipping går ind i en ny fase, og vi tror, ​​vi kan gå videre. Derfor håber vi, at flere kan slutte sig til os for at hjælpe folk med at starte deres virksomhed uden nogen investering.

Lad os arbejde sammen for at opnå en større drøm nu!

Facebook Kommentarer