fbpx
CJDropshipping hjælper Dropshippers, der ønsker at skalere salg til USA i Q4
10 / 09 / 2019
Kommissionens sats for CJ-tilknyttet program dobbeltforøget for ny tilknyttet konto og henvisninger i de følgende 6 måneder
10 / 11 / 2019

Hvorfor er mit sporingsnummer ikke synkroniseret med Shopify?

Mange kunder i disse dage reflekterede deres sporingsnumre, der ikke blev synkroniseret med Shopify-butikker med succes, hvilket medførte forretningens store ulemper. Efter at vi havde foretaget en grundig kontrol, fandt vi, at årsagen var, at Shopify-platformen havde ændret sin API-kode, som begrænser, at du skal vælge Shopify eller cjdropshipping, som din produktbeholdning manager, eller dine ordrer ikke kan opfyldes af CJ, selvom du vælger CJ som lagerbehandling senere. Hvis du f.eks. Vælger andre opfyldelsesplatforme som Oberlo eller intet specielt valgt i begyndelsen, og du beslutter at placere ordrer på CJ-platformen, vil sporingsnummeret ikke blive synkroniseret til Shopify på grund af ændringen af ​​Shopify-politikken, selvom du vælger cjdropshipping som lagerstyring, når du ikke har fundet nogen sporingsinformation synkroniseret med succes.

Hvis kan kontrollere, hvilke ordrer der er placeret i CJ, men sporingsnumre er ikke uploadet til din Shopify-butik ved at installere CJ-kromudvidelse:

Den gode nyhed er, at vi har løst dette problem nu. Vi har tilføjet en kompatibel opdatering med tredjepart, hvilket betyder, at selvom du vælger en tredjepartsplatform som Oberlo som din produktbeholdning manager til at begynde med, kan vi stadig udføre dine ordrer fra Shopify-butikker, og sporingsnummeret vil blive synkroniseret til Shopify, da det plejede at være.

En mere anbefalet måde er imidlertid at vælge cjdropshipping som din produktbeholdningschef på Shopify-styringssystemet i betragtning af at det vil være mere stabilt og sikret. Ingen kan sikre sig, at alt fungerer godt. Så længe der opstod noget uventet, vil dropshipper fra Shopify lide stort tab, især for begyndere, mens der står over for hundredevis af restitutioner.

Hvordan lader CJ blive din lagerstyring?

1. Log på dit Shopify-styringssystem, og klik derefter på Produkt > Inventory, vil du se dine produkter her. Vælg derefter dit specifikke produkt, fordi du skal indstille hver produktbeholdning.

2. Når du springer til siden med produktbeholdning, skal du bare finde en lagerbeholdningsdel som den markerede del viser. Du kan vælge cjdropshipping eller Shopify, men cjdropshipping anbefales. Derudover kan du bemærke, at der er to “CJ”, CJDropshipping og cjdropshipping. Bare læg “CJDropshipping” til side, vælg cjdropshipping, tak.

3. Glem aldrig at med alt afsluttet Gem eller hvad du har gjort er forgæves.

Har du ikke angivet CJ som din lagerstyring? Gå nu!

Facebook Kommentarer