fbpx
Kommissionens sats for CJ-tilknyttet program dobbeltforøget for ny tilknyttet konto og henvisninger i de følgende 6 måneder
10 / 11 / 2019
Sådan bruges CJ og Shopmaster til at starte Dropshipping
10 / 24 / 2019

ELITES: Hjælp dig med at blive elite i Dropshipping

Dropshipping er let. Med Elites, kan det være meget lettere.

Dropshipping er en teknik til styring af forsyningskæder, hvor detailhandleren ikke opbevarer varer på lager, men i stedet overfører kundeordrer og forsendelsesoplysninger til enten producenten eller en grossist, der derefter sender varerne direkte til kunden. Nulinvestering (det er svært, men det er muligt) fungerer muligvis også i dropshipping.

Du skal bare modtage ordren fra forbrugere og købe varer fra dine dropshipping-leverandører. Det ser ud til, at du "dropper" alle dine bekymringer og komplicerede procedurer. Du behøver ikke at bekymre dig om, hvor du skal lagre disse produkter, du behøver ikke at bekymre dig om, at du ikke har nok penge til at starte med, og du behøver ikke at bekymre dig om forsendelsen af ​​dem.

Alle lærer, at dropshipping er meget lettere sammenlignet med andre måder at starte en virksomhed på. Er det virkelig det samme, som du ønsker?

CJDropshipping, der samarbejder med mange kunder fra hele verden, har fundet, at der er lignende bekymringer blandt disse kunder. Selvom de er begejstrede for dropshipping, har de ingen idé om, hvordan de skal øve. Når dropshipping giver os, har du nogensinde tænkt på følgende spørgsmål?

 1. Grundlaget for dropshipping er at have din egen butik, men hvor skal man starte? Hvilken platform vil du vælge? Kender du endda fordele og ulemper ved disse platforme? Har du lært at kende politikken for disse platforme?
 2. Når du har haft din egen online butik, skal du udfylde den med produkter. Hvordan finder du, hvilket produkt der er rentabelt med hundreder af tusinder af SKU? Gør du dropshipping på tværs af grænserne eller bare i dit eget land?
 3. Når du har valgt det produkt, du betragter som rentabelt og varmt salg, hvor vil du købe disse produkter? Hvor fandt du disse leverandører? Hvordan kan du sikre dig, at kvaliteten af ​​disse produkter er god, og hvordan kan du forsikre dine kunder om, at der er nok produkter til at købe?
 4. Når du har besluttet, hvor du skal købe disse produkter, hvad med databladet for dit produkt? Skal du tage fotos selv eller hente dem fra din leverandør? Hvilken leveringsmåde foretrækker du? Hvor lang tid vil det tage? Hvad med forsendelsesomkostningerne?
 5. Hvem er din målforbruger, og hvordan ved du det? Hvordan rører du dine målkunder? Hvilken platform kan du vælge at lave annoncer, Facebook eller Instagram? Hvor meget skal du investere? Ved du hvad retargeting og SEO er?
 6. Når du har fundet ud af alt, hvad skal du gøre, hvis der ikke er salg i din butik? Hvordan foretager du konverteringer fra trafik til salg?

...

Alle ovenstående spørgsmål, selvfølgelig, der er mere end dem, er de specifikke spørgsmål, som du vil møde op. Bare det at tænke på dem vil gøre folk gale. For at hjælpe med at droppe afsendere over hele verden opbygger CJDropshipping en platform, der hedder ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/ at gøre dropshipping meget lettere.

Her i ELITES, kan du

 1. Søg i alle slags spørgsmål om dropshipping og e-handel. Du er bestemt ikke den første, der møder dette spørgsmål. I ELITES offentliggør ELITES-tjenestemanden regelmæssigt dropshipping-relaterede artikler eller spørgsmål. Derudover vil der være masser af andre relative spørgsmål, der stilles af andre brugere. Jeg er sikker på, at du kan finde det rigtige svar, du ønsker.
 2. Stil ethvert spørgsmål i ELITES. Uanset hvad det drejer sig om leverandører, forsendelse eller betaling, er du velkommen til at spørge her. ELITES har oprettet mange forskellige emner for brugere, og du kan vælge emner, som du er interesseret i, så du kan være nøje opmærksom på nylige spørgsmål under disse emner.
 3. Del viden med hinanden, og lær af hinanden. Hvis du nogensinde har haft det samme problem og ved, hvordan du løser det, kan du hjælpe andre med at overvinde alle barrierer. Til gengæld kan du være populær i ELITES! Dette bekræfter dine faglige færdigheder! Her i ELITES kan du også mødes med dropshippers med forskellige meninger end dig. Er det ikke en vidunderlig ting at tale med dem og udveksle dine ideer med dem? Hvis du har et æble, og jeg har et æble, og vi bytter disse æbler, vil du og jeg stadig have ét æble. Men hvis du har en idé, og jeg har en idé, og vi udveksler disse ideer, så har hver af os to ideer.
 4. Brug din indsats på udviklingen af ​​dropshipping. Dropshipping udvikler sig med hurtig hastighed, og der er masser af plads til forbedringer i både dropshipping-systemet og arbejdstilstand. Dine råd eller vanskeligheder, du har, spiller en vigtig rolle i udviklingen af ​​dropshipping. I ELITES vil vi kæmpe med dig og dele din glæde ved at tjene penge med dig.

Store ting kan gøres ved masseindsats. CJDropshippings pligt omfatter ikke kun at give kunderne hundreder af tusinder af kvalificerede varer til en lav pris, lagerprodukter til kunder, forsendelse til kunder med et professionelt team og indkøbsprodukter, som kunderne ønsker, men også at lære kunderne at gøre dropshipping, hvordan at tjene penge og hvordan man skaler op salg. Det er CJ's mål og pligt at hjælpe dropshippers fra hele verden med at tjene penge og leve et bedre liv, endda komme ud af fattigdom. Derfor bygger vi op ELITES. Det er vores mål at gøre det

 1. Professional. ELITES vil bruge al sin indsats på at forfølge sandheden. CJDropshipping, der har masser af kunder fra hele verden, hjælper utallige brugere med at opfylde deres dropshipping-drømme og er ret professionel på dette område. Vi håber, at vi gennem vores indsats kan levere service til flere og flere dropshippers. CJDropshipping vil være platformen, der kombinerer sourcingprodukter, levering af produkter, lagerprodukter, forsendelsesprodukter med vejledning i at udføre dropshipping, hvilket vil give kunderne stor bekvemmelighed.
 2. Pålidelig. Ikke kun ELITES, men CJDropshipping vil sætte kundernes interesse i første omgang. Vi lover, at vi overlader den største fortjeneste for vores kunder. Vi lover, at værdien for pengene er høj i CJDropshipping. Din tillid og støtte er den største opmuntring og anerkendelse af vores arbejde!

Det er måske ikke perfekt nu, men vi gør fremskridt. CJDropshipping gør dropshipping let for brugerne og ELITES vil gøre dropshipping meget lettere! Velkommen til ELITES, https://ELITES.cjdropshipping.com/

Facebook Kommentarer