fbpx
Sådan bruges CJ og Shopmaster til at starte Dropshipping
10 / 24 / 2019
søg eller kilde et produkt efter billede
Sådan søges eller kildes der et produkt efter billede på CJ?
11 / 01 / 2019

Thailand - CJ's Another New Warehouse

CJ udvider rækkevidden over hele verden. CJ DropShipping Virksomheden har nu fem lagre, to i Kina, to i USA, en i Thailand, hvor vi pakker og sender et utal af varer til kunder. Thailands lager, der kan fremskynde udviklingen af ​​Sydøstasien, blev for nylig bygget op.

I de sidste to år har grænseoverskridende fremvoksende markeder i Sydøstasien ivrigt ventet. Ali, Tencent, Shopify, E-bay og andre internetgiganter har investeret i markedet. I en tid er Sydøstasien blevet det næste blå havmarked for grænseoverskridende sælgere.

Ifølge statistikker er der 11-lande i Sydøstasien, med en samlet befolkning på mere end 600 millioner, antallet af middelindkomstfolk i Sydøstasien har nået 55% af den samlede befolkning med 2020, 52% af befolkningen under alder 30 og 350 millioner internetbrugere, og andelen af ​​potentielle forbrugere er stor.

Med udviklingen af ​​det mobile internet begyndte brugere i Sydøstasien at kontakte netværket direkte fra mobiltelefonindgangen, hvilket førte til, at 90% af de sydøstasiatiske brugere koncentrerede sig om mobilsiden. Brugen af ​​mobilt internet er steget, og mobile betalingsmetoder er blevet populære. Disse ændringer vil bringe enorme fortjenstmargener til e-handelsmarkedet.

"God e-handel, logistik først", den hurtige udvikling af ekspressleveringsindustrien i de senere år, skyldes også udviklingen af ​​e-start. Den, der først kan opnå et logistisk problem - opbygge oversøisk lager, kan besætte store markeder i Sydøstasien.

Så her er et stykke gode nyheder til jer alle. Vores nye lager, som beliggende i Thailand er blevet opbygget, er de tilstrækkelige lagre klar til onlinehandlere. Ja, folk fra Sydøstasien kan ikke kun afgive ordrer på Kinas lager, men også Thailand. Naturligvis politik for privat opgørelse fungerer også i Thailand. Det kan hjælpe med at forkorte behandlingstiden for Asien-kunder og også udvide forretningsomfanget for dig. Med pakhuse i hånden, kan varer leveres til din hånd hurtigt og sikkert.

Vores arbejde hjælper vores kunder med at spare meget dyrebar tid og energi og gøre alle tilbud meget lettere. Vi vil følge op på ordrene, inspicere varerne og arrangere alle forsendelsesdokumenter og alle andre værker for vores kunder. Nu hvor import fra Kina bliver let og sikkert, lad os komme i gang med det fra Thailand lager. Du sælger, vi kilder og sender til dig!

Facebook Kommentarer