fbpx
Thailand - CJ's Another New Warehouse
10 / 28 / 2019
POD - Føj dit logo til produkter og emballage
11 / 06 / 2019

Sådan søges eller kildes der et produkt efter billede på CJ?

søg eller kilde et produkt efter billede

Har du problemer med, hvordan du beskriver de ting, du nøjagtigt kan lide, eller du vil finde?

Føler du dig frustreret, når du ikke kan søge i noget, der indtaster helt almindelige nøgleord om dine produkter, endda lignende produkter?

Har du nogensinde forestillet dig, at du kan søge, hvad du vil, blot ved at bruge dens billede?

Ville det ikke være meget praktisk for dig, hvis du bare kunne knipse et billede af et af disse produkter og tage det til vores CJ-websted og bruge billedet til din søgning? Du behøver ikke at skrive noget. Bare tag et billede, så kan du få det, du ønsker, og lignende.

Break News

Den gode nyhed er, at alle bekymringer ovenfor er løst.

Den CJ websted har tilføjet en ny funktionssøgningsfunktion, der giver vores kunder mulighed for at søge eller finde emner ved hjælp af billeder i stedet for søgeord. Tidligere har vores kunder brug for at indtaste nøgleord for deres produkter. Det er så frustrerende, når vores kunder ikke får noget eller forkerte resultater, når de ønsker at søge eller købe nogle produkter, de planlægger at sælge. Uanset hvilke produkter du finder på andre websteder eller møde nogle heldige ting i dit liv, skal du bare tage et skærmbillede af det, forestille det og søge det på CJ-webstedet. Vores system vil genkende hvad det er og give relaterede produkter, som kun tager få sekunder.

Hvordan bruger man billedsøgning?

1. Gå til webstedet CJDropshipping, find det lille kameraikon, hvorigennem du kan uploade dit produktbillede.

2. Upload dit produktbillede, så får du det, du vil finde, hvis CJ allerede har haft dette produkt. Hvis dette produkt ikke findes, vil lignende produkter komme til dig som reference.

Hvordan kilder jeg et produkt efter et billede?

Når du ikke kan finde det produkt, du vil sælge, tak kilde til det på CJ. Når du er kommet ind på sourcing-siden, skal du uploade dit produktbillede, og det viser dig de samme eller lignende produkter. Du kan klikke på Vis mere for at kontrollere, om der er et acceptabelt produkt.

Med denne billedoptagelsesfunktion kan vores kunder få stor bekvemmelighed, fordi du ikke behøver at skrive ukendte produktbeskrivelser. Du lægger bare billedet og kan få det søgt, hvilket betyder, at du kan ignorere sprogbarrierer. Hvis du finder et produkt, hvis beskrivelse er på thailandske sprog eller andre sprog, skal du bare tage det til CJ-webstedet for at finde det uden at bruge tid på at bruge oversættelsesværktøjer. Det er ganske nyttigt.

Nu, tag dit billede, kom til CJ for at søge!

Facebook Kommentarer