fbpx
søg eller kilde et produkt efter billede
Sådan søges eller kildes der et produkt efter billede på CJ?
11 / 01 / 2019

Vil du føje dit logo til varer?

Vi ved, hvor vigtigt det er for mærker at søge anerkendelse fra deres kunder, og for at opfylde dette formål leverer vi dig skalérbare, mangefacetterede og smarte branding-løsninger til alle dine behov. Vi havde en brugerdefineret pakke service, der giver en kunde, der ønsker at sende ordrer ved hjælp af deres egne pakker, der indeholder et tilpasset logo, online butik og anden brugerdefineret information.

For at fuldføre kravet om personlige produkter er den gode nyhed, at du kan tilføje dit logo til elementerne på CJDropshipping-appen. Du kan designe dit personaliserede produkt ved hjælp af vores designværktøj- Lasergravering. Gravering er den proces, hvormed materialer som metaller, glas, plast og træ er ætset med tekst og design ved hjælp af et diamantskæreværktøj. Det vigtigste er, at ingen minimumskrav til ordrer - du kan bestille selv et.

Er du nysgerrig efter at lære mere? Lad os dykke ned i de relaterede oplysninger om tilføjelse af dit logo til et produkt.

Materialer

For at gøre produktet smukt og perfekt skal materialerne være egnede til udskrivningskrav. Næsten alle former for materiale CJ kan udskrive logoet på, det er nogle eksempler på følgende:

1. Materialer som flanel, ikke-vævet stof, pakningskasser, plastikposer

LOGO-størrelse skal være mindre end 20cm * 20cm;

Prisen er kun $ 0.46 pr.

2. Materialer som silikone, plast, metal, træ osv.

LOGO-størrelse skal være større end 20cm * 20cm;

Prisen er kun $ 0.5 pr.

3. Materialer, der er hårde, og produktet skal være en cylinder, ligesom en glasflaske

360-graders rotation, der kan udskrives;

Prisen er kun $ 0.53 pr.

Pris

Hvordan kommer denne rimelige pris? Følgende formel giver en meget eksponering af prisen:

Tilpasning Pris = Arbejdsgebyr + blækgebyr + graveringsstørrelse + slid på maskinen

Du kan dog undre dig over hvad, hvis jeg bare vil placere en ordre med en lille mængde. Bare rolig, vi kan stadig imødekomme dine behov.

Der er ingen minimumskrav til ordrer - du kan bestille selv et produkt. Der er ingen minimum ordremængde. Hver ordre er vigtig for os. Vi kan tilbyde dig tilpassede produkter ikke kun til massebegivenheder, der er kendetegnet ved rækkefølgen af ​​en større mængde produkter, men også for kunder, der gerne vil købe produkter i en lille mængde.

Fladt og præget tryk

Der er forskellige teknikker til at udskrive dit logo eller reklamemeddelelse på dine varer. En af de mindre kendte teknikker er prægning, som involverer stempling af et hævet design på et produkt. Den anden mulighed er fladtrykket. Vi anbefaler kunder at give HD original pixel, så viser vi dig gengivelsen, inden du begynder at udskrive. Vores virksomhed starter ikke, før du er tilfreds.

Uanset om du går med et fladt eller præget udskrivning, vil du aldrig forlade dig med en fyr! Vores team vil sørge for, at dine varer bliver fantastiske. Vi mener, at et professionelt produkt med et logo vil forbedre din branding og give dig en fordel over dine konkurrenter.

Facebook Kommentarer