fbpx
Sådan reduceres virkningerne af det kinesiske nytår på din dropshipping-forretning?
12 / 26 / 2019
Sådan bruges CJ APP på Shopify for at gøre Dropshipping lettere
01 / 09 / 2020

Sådan vokser du din virksomhed med CJ COD?

I nogle lande er Cash on Delivery (COD) stadig et almindeligt valg for kunder, når de handler online. Det vil forhindre dem i at blive taget penge, men ikke modtage produktet. Derfor, især i de sydøstasiatiske lande, vil mange sælgere anerkende COD som en populær betalingsmetode.

For nylig startede vi vores forretning i Thailand og oprettede vores lager. Det er lært, at COD kan undgå kreditkortbehandlingsgebyrer og tid, og nogle butikker vil tilbyde rabatter, hvis de betales kontant, fordi de kan tilbyde en bedre pris til forbrugeren. For at imødekomme deres behov frigav CJ et system til COD-sælgere.

Her er instruktionerne for brug af vores COD-websted:

Trin 1: Log på med din CJ-konto, eller registrere en ny. Som begge skal gennemgås ;

Trin 2: Vælg det produkt, du vil sælge på Marketplace og Gem billederne af det på produktsiden til promovering;

Trin 3: Send chatlink med produktbillederne til din sociale platform som Facebook-annoncer, Instagram, Pinterest eller dit personlige websted. Din kunde kan tale direkte til dig i chatroom om produktet efter indtastning af hans / hendes navn og e-mail;

Trin 4: Når din kunde har bestilt ordren til dig, skal du tilføje produktet til Salgsliste og sæt din pris;

Trin 5: Se produktet i Salgsliste, og klik på indkøbsvognikonet til læg den i indkøbskurven;

Trin 6: Klik på knappen Indkøbskurv, og indtast forsendelsesomkostningerne, og bekræft og send linket til din kunde for at udfylde hans / hendes oplysninger inklusive navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Vi sender e-mailen til din kunde for at spore pakken.

Trin 7: Ordren vises under Dropshipping Center> Importerede ordrer> Process krævet. Du skal vælge rækkefølgen og læg den i indkøbskurven.

Trin 8: Når du har bekræftet alle oplysninger, skal du gøre det betale for det med CJs pris. Vi leverer flere betalingsmetoder, herunder kreditkort, Paypal, Payoneer eller bankoverførsel.

Efter betaling behandler vi din ordre og sender den til din kunde. Vi overfører pengene til din tegnebog, og du kan trække dem ud, når fragtfirmaet henter dem fra din kunde.

Det skal bemærkes, at COD kun er tilgængelig i Thailand for tiden. Det vil være åbent for flere lande i de sydøstlige lande i fremtiden. Vi håber inderligt, at det vil hjælpe dig med din dropshipping-forretning i dit land.

Facebook Kommentarer