fbpx
Coronavirus + Dropshipper: Hvad skal jeg gøre?
02 / 03 / 2020
Top 5 trending dropshipping nicher fra søgeord med høj frekvens
02 / 08 / 2020

Lad ikke Dropship-produkt med disse funktioner

Denne artikel introducerer nogle produkter, du skal undgå, når du planlægger at starte din dropshipping-virksomhed.

Dropshipping er ikke let, men det er meget lettere, hvis du vælger de rigtige produkter, du vil sælge. Du får muligvis ikke let at sælge forkerte produkter, som ikke er egnede til dropshipping, du kan muligvis spilde dine penge og tid, hvis du sælger og reklamerer for produkter med følgende funktioner.

1. Store genstande

Forsendelsesomkostninger tegner sig for en stor del af omkostningerne til dropshipping, især ved international levering. Forsendelsesomkostningerne for nogle produkter med lav værdi er normalt højere end produktværdien.

Så først og fremmest vil jeg ikke råde dig til at vælge produkter, der er for store eller for tunge, såsom møbler. (seng, sofa, skab osv.)

Der er for mange grunde til, at du ikke skal sælge store ting. Den ene er, at forsendelsesomkostningerne er for høje til at blive accepteret, at du ikke er i stand til at konkurrere med lokale lokale sælgere på grund af de høje samlede omkostninger; den anden grund er, at du ikke kan stå imod tabet, når afkast sker.

Tag for eksempel denne søde fåropbevarings skammel, denne opbevarings skammel er ved første øjekast sød og praktisk. Men hvad med dropshipping? Næppe arbejde. Forsendelsesomkostningerne er for høje til at stå. Produktprisen er $ 52, men kontroller forsendelsesomkostningerne, den billigste er 167 dollar!

I stedet for, hvis du ønsker at droppe lagringsprodukter, er den lettere og sammenfoldelige en et bedre valg, såsom denne kosmetiske opbevaringspose. Det er meget praktisk, og de samlede omkostninger er under 10 dollar, men du kan sælge til en pris over 20 dollar.

2. Skøre genstande

Tænk to gange, før du begynder at sælge noget skrøbeligt. Det er let at finde ud af. Du kan have en høj risiko for beskadigelse af artiklen under behandling og levering. Og resultatet er, at du ville bruge en masse tid på at tackle klager og returnerer. Her er nogle eksempler: krystalvinsglas, Kina plader, tynde tavle eller papirpynt, computerskærme.

3. Varer med høj værdi

Det tredje råd handler om produktværdi. Som dropshipping-starter skal du hellere ikke vælge emner til en høj pris. Den bedste måde er at finde et tilbud, som du kan sælge til en høj pris. Hvis omkostningerne for eksempel er højere end 50 dollars, kan margenen være begrænset. Desuden, hvis du reklamerer for produktet, er returperioden lang, fordi forbrugerne tænker to gange, før de køber en dyre vare.

4. Dårlig kvalitet

Der er to vigtige punkter, som afsendere er bekymrede for. Den første er salg, vil produktet sælge godt? Og den anden er kvalitet, eller rettere sagt effekten af ​​produktet. Hvis et produkt ikke er så godt og forbløffende, som det viste i butikken eller annoncerne, vil du sandsynligvis stå over for mange klager og afkast. Selvom CJ foretager kvalitetskontrol for næsten hvert produkt inden levering, er produktets designfejl ud over vores evne. Så du bør hellere tjekke anmeldelserne på Amazon eller Aliexpress, før du lægger oversigterne. Og CJ vil opdatere funktionen af ​​anmeldelser i den kommende fremtid, du kan se, om de varme genstande virkelig fungerer på en meget effektiv måde

5. Almindelige poster

Sælg ikke produkter, som forbrugerne let kan købe fra nabolagsbutikker. Vi ved, at det internationale forsendelsesgebyr er højt, og det kan tage en måned at nå kunderne. De færreste vil gerne vente i en måned på at få daglige genstande, som folk kan finde overalt. Husk bare at sælge noget specielt, som folk ikke er lette at finde i offline butikker.

6. Komplicerede genstande

Hvis du er en dropshipping-starter, skal du ikke prøve komplicerede produkter, eller du vil bruge en masse tid på at besvare spørgsmål, svare på kundeproblemer og håndtere afkast. Og mange varer har ingen engelsk manual vedhæftet, forbrugere ved ikke, hvordan de bruger de produkter, de får, de kan efterlade en negativ anmeldelse eller ønsker en refusion. Tjek dette hængende telt, det virker meget cool, forbrugere kan indstille teltet hvor som helst, i skoven, over en streng. Det ser ud til at være et nyt vindende produkt. Men vi modtog tvister om dette produkt, fordi det er kompliceret at bruge.

7. Copyright-poster

Det sidste, men ikke mindst råd, er: sælg aldrig copyright-produkter, især i USA. Hvis Shopify registrerer, at du sælger mærkevarer, lukker den din butik. Men hvad der er værre er, at du måske kan få store bøder for at sælge copyright-produkter. Udfordrer ikke advarselslinjen.

Hvilke produkter synes du dropshippers bør undgå? Efterlad en kommentar nedenfor!

Facebook Kommentarer