fbpx
Top 5 trending dropshipping nicher fra søgeord med høj frekvens
02 / 08 / 2020
Sådan placeres manuel dropshipping-ordre til CJ?
02 / 14 / 2020

CJ er nødt til at udsætte udfyldelse af ordrer for længere på grund af Coronavirus

Da Kina nu er på et kritisk tidspunkt for at bekæmpe coronavirus, begrænser regeringen stadig befolkningens migration for at sikre absolut kontrol med spredningen af ​​coronavirus. Derfor er mange virksomheder, inklusive CJ, stadig ikke i stand til at holde operationen i gang den 10. februar.

CJ er nødt til at udskyde opfyldelse af restordrer omkring Feb.17. På grund af det begrænsede antal tilbagevendte arbejdstagere vil ordrebehandlingsevnen være mindre end 5 kk om dagen mellem 17 og feb.

CJ forventer, at coronavirus vil blive kontrolleret effektivt efter den 24. februar, så CJ kan begynde at behandle nyligt placerede ordrer. På grund af migrationstopningen af ​​befolkningen over hele landet på det tidspunkt er CJ-personale, der normalt kan vende tilbage til kontoret og lageret, stadig begrænset, så ordrebehandlingskapaciteten vil være mindre end 15,000 pr. Dag.

Det forventes, at CJ fuldt ud kan genoptage normal forsendelseskapacitet den 2. marts.

CJ sourcing, kundeservice, tvister og andre teams vil fortsætte med at arbejde som sædvanligt.

Problemet er stadig behandlingsevnen. Tænk, at fabrikken har få mennesker tilbage på arbejde, så er leveringstiden et problem, og selvom de sender ud fra fabrikken, har det lokale rederi kun få mennesker, der arbejder, vil den indenrigs forsendelsestid være 1-2 dage forsinkelse også! Så har opfyldelsescenteret også få mennesker, der arbejder også, behandlingstiden forsinker også. Og også det internationale rederi har få mennesker tilbage til at arbejde også! Overalt kan forsinkelser på grund af arbejderne ikke komme til deres position til tiden. Regeringen begrænser befolkningen i bevægelse, men nu ser det ud til at blive bedre. Folk undtagen Hubei-provinsen kan flytte og vil være tilbage til deres position måske om 1-2 uger!

Tilpas dine FB-annoncer i henhold til planen for CJ, og informer dine kunder om forsinkelsen.

Hvad er opdateringen nu?

Fra den 6. februar 53 kl. 8:8 (GMT + 2020) bekræftes over 34,000 inficerede tilfælde og 724 dødstal i det kinesiske fastland. Næsten 35,000 inficerede tilfælde bekræftes globalt.

I balance mellem den potentielle spredningsrisiko for coronavirus og den enorme effekt af nedlukning af virksomheder offentliggør mange provinser genoptagelsesretningslinjen. Følgende er guide til genoptagelse af virksomheder i Hangzhou by, hvor to af CJ-kontorer er placeret:

Fra 10. februar genoptager virksomhederne i hele byen deres arbejde ordnet i henhold til klassificeringen og tidsfordelingen. Alle virksomheder skal ikke vende tilbage til arbejde uden den lokale regerings godkendelse.

På grundlag af at opfylde coronavirus-forebyggelses- og kontrolbetingelserne, vil virksomheden genoptage arbejdet i batches:

1. Industriel virksomhed:

Virksomheder i apparatet med følgende betingelser kan genoptage arbejdet fra 10. februar: virksomheder i overensstemmelse med den ”hvide liste” (dvs. virksomheder, der er nødvendige til forebyggelse og kontrol af coronavirus, for at sikre bydrift og virksomhedsproduktion, for folks levebrød, til nøgleprojektkonstruktion og andre virksomheder, der er relateret til den vitale nationale økonomi og folks levebrød), virksomheder med lokale ansatte, virksomheder med komplette lokale opstrøms og nedstrøms industrikæder og forsyningskæder;

Virksomheder i apparatet med følgende betingelser kan genoptage arbejdet fra 15. februar: virksomheder, hvis ansatte hovedsagelig kommer fra andre ikke-epidemiske områder, virksomheder med tilhørende komplet lokal industriel kæde og forsyningskæde;

Andre industrielle virksomheder kan genoptage arbejdet fra 20. februar.

2. Servicevirksomheder:

Hoteller, cateringfirmaer, der leverer nødvendige produktions- og opholdstjenester for virksomheder og beboere (kun leverer afhentningsservice, ingen hallmåltid) og kommercielle cirkulationsvirksomheder (herunder generel logistik, e-handelslogistik, lagerlogistik osv.) Kan genoptage arbejdet fra 10. februar;

Virksomheder, der leverer investeringer og finansiering, videnskabelig og teknologisk konsultation og styring af produktionen, kan genoptage arbejdet fra 15. februar;

Virksomheder med udvikling af fast ejendom, salg af boliger online, salg af mellemled og andre ejendomsservicevirksomheder kan genoptage arbejdet fra Feb.20th; servicevirksomheder, der sandsynligvis vil føre til storskala befolkningskoncentration, vil blive suspenderet fra genoptagelse af arbejde, herunder drift af langdistancetransportindustri, engrosmarked (ekskl. engrosmarked for landbrugsprodukter), husholdningsindustri, ejendomsudviklingsvirksomheds salgsafdeling , biograf, teater og anden underholdning Musiksteder, museer, kunstgallerier, udstillingshaller, naturskønne steder, rejsebureauer og anden kulturturisme og forretningsenheder. Det specifikke tidspunkt meddeles separat.

3. Byggevirksomheder:

Nøgleudviklingsprojekter (herunder kommunale nøgleprojekter, jernbanetransitprojekter, asiatiske legeprojekter, provinsielle og kommunale nøgleprojekter osv.) Og nødvendige støttende virksomheder såsom betonproduktion, mucktransport osv. Kan genoptage arbejdet fra 10. februar;

Genbosættelse af boligbyggeri og andre generelle levebrødprojekter kan genoptage arbejdet fra 15. februar;

Andre projekter (herunder fast ejendom og andre byggeprojekter), der opfylder betingelserne, kan genoptage arbejdet fra 20. februar.

Gennem internettet og anden kommunikationsteknologi vender virksomheder, der kan udføre et onlinekontor, fjernkontor og hjemmekontor prioritet tilbage til arbejde.

Jeg er dropshipper, hvordan kan jeg bedømme datoen for genoptagelse af arbejdet?

Der er en metode, du kan gætte på, hvornår kinesiske fabrikker og virksomheder kan fortsætte med at arbejde -Kontroller antallet af tilføjede bekræftede sager og mistænkte sager. F.eks. Stiger antallet af bekræftede sager på følgende billede stadig med 3448 sager steget den 7. februar. Det er ret svært for de fleste producenter at genoptage arbejdet, så længe der ikke er nogen nedadgående tendens for de tilføjede bekræftede sager og mistænkte sager. Du kan kontrollere denne coronavirus-opdatering i linket nederst.

CJ synes så ked af ulejligheden for din virksomhed, og vi prøver hårdt på at finde måder at genoptage normal forsendelse med mindst mulig forsinkelse.

Vi kan også sende nogle få ordrer i skjult, men det er ikke en langvarig måde at behandle store mængdeordrer på. Dette gøres ved at gøre ting imod regeringen. Du kan læse fra nyhederne, at alle kinesere bor i hjemby, hvilket betyder, at meget få mennesker kan flygte fra deres hjemby og tage en lang vej at træne eller bil til storbyen for at arbejde. Regeringen tillader ikke, at for mange mennesker flytter uden for døren, tillader ikke, at folk kommer tilbage fra deres hjemby. For ikke at sige, at vi arbejder sammen, da det er mere besætning, jo farligere for infektion vil det være. CJ Fulfillment Center er et folk, hvor folk arbejder med hundreder af mennesker. Vores personale er begrænset til at flytte i hjembyen, de kan ikke komme til deres holdning, medmindre regeringen siger JA. Selv hvis vi kan få få mennesker, der gør det skjult, betyder det, at vi gør ting imod regeringen. Hvis regeringen fandt, at vi gør det uden tilladelse, vil de lukke vores opfyldelsescenter i 3 måneder, og også gøre dette betydet uanset vores medarbejders sundhedssikkerhed. Hvis en af ​​vores ansatte blev smittet, betyder det, at alle arbejdstagere i CJ vil have en risiko for infektion. CJ vil også gerne udføre ordrene ASAP, ophøre med at arbejde betyder at miste penge, men vi har ikke noget valg. Sundhed og sikkerhed er alt.

Tak for din forståelse og støtte.

CJ ønsker alle et godt helbred og væk fra sygdom.

Kontroller coronavirus-opdateringen
Hvad dropshippers skal gøre i løbet af 2019nCoV?
Hvordan påvirker Coronavirus forsendelsen fra Kina?
Kan Coronavirus sprede sig gennem pakker fra Kina?
Hvordan Wuhan Coronavirus påvirker Dropshipping?

Facebook Kommentarer