fbpx
Lad ikke Dropship-produkt med disse funktioner
02 / 06 / 2020
CJ er nødt til at udsætte udfyldelse af ordrer for længere på grund af Coronavirus
02 / 08 / 2020

Top 5 trending dropshipping nicher fra søgeord med høj frekvens

Søgning i nøgleord er en vigtig indikator for, hvad der sker. I denne artikel vil jeg dele statistikken over de søgeord, der søger på CJ APP i de sidste halvanden måned, samt 5 trendnicher med stort potentiale i 2020 ifølge dataene.

Selvom dine ordrer ikke er i stand til at blive opfyldt fra Kina på grund af det uventede udbrud af coronavirus og forlængelse af Lunar nytårsferien, er det aldrig for tidligt at forberede tilstrækkelig forberedelse til genåbning af dropshipping-forretning, som du sandsynligvis vil foretage penge tidligere end andre. Lad os komme lige ind i punktet.

Her er tabellen over de top 50 søgeord i den sidste halvanden måned fra CJ App.

Rangeringen er i faldende rækkefølge, vi kan se de øverste 5 ord er hund, ur, baby, kæledyr og rose, og disse 50 ord indeholder typisk næsten alle de varme nicher til dropshipping, mange nød skøre salg i det forløbne år, og forventes at fortsætte den fremragende præstation i 2020.

Men denne tabel er en primær data, vi kan se, at mange ord er af samme niche, og nogle er endda ord forskellige i ental og flertal, såsom kæledyr, kæledyr; ur, ure. Så jeg foretog en databehandling, markér samme niche med samme farve, og opsummer de samlede søgninger for hver niche, og fandt ud af, at de øverste nicher er:

RankingnicherSøges
1Pet produkter2106
2Digitale produkter 1581
3Valentines produkter1100
4Fitness og kropsholdning1053
5Massageprodukter873
6Ure693

kæledyrsprodukter, digitale produkter, valentinsprodukter, fitness & kropsholdning, massageprodukter og ure. Fordi det er forberedelsessæsonen til Valentinsdag, så nøgleordene som rose, Valentine og rosebjørn er i en højfrekvent søgning, men de er nogle slags sæsonbestemte produkter, og Valentinsdagen er en uges senere, tiden er også begrænset til forberedelse, så jeg fjerner denne niche fra listen, og de venstre 5 nicher er det, jeg gerne vil anbefale til dropshipping 2020.

1. Pet Products

Fra tabellen kan vi se, at antallet af søgninger på kæledyrsprodukter ligger langt foran andre nicher. Nøgleordene er hund, kæledyr, kat, hundeseng, kæledyrs seng og kæledyr, og de matchende resultater af de første tre er alle mere end 1,000, hvilket betyder, at undernicher og typer kæledyrsprodukter er forskellige, du kan nemt fylde dine opbevar med hundreder af genstande, og opdater nye ankomster ofte, hvilket er godt til kundebeholdning.

Hvis du har set vores anbefalede videoer på YouTube kan du finde, at kæledyrsprodukter altid er på den anbefalede liste, det er fordi kæledyrsprodukter uden tvivl er en ”stedsegrøn” niche til dropshipping, dette kæledyrseng og dette skål har været de 50 mest solgte på CJ App i flere måneder. Hvis du vil etablere et mærke, er kæledyrsprodukt en anbefalelig niche. Flere familier vil beholde kæledyr, og folk betaler generøse for deres kæledyrs ledsagere, kæledyrsprodukter bliver bæredygtige.

2. Digitale produkter

Denne niche har brede undernicher, nøgleordene er smartur, AirPods, drone, power bank, xiaomi og kamera. Smartur og drone er to super hot produkter, nye designs dukker ofte op. Det andet nøgleord er AirPods, men faktisk leverer vi ikke AirPods, fordi det er et mærkevareprodukt, men vi leverer adskillige forskellige designs af AirPods-sager, jeg antager, at vores brugere leder efter disse, utallige indstillinger, lette og små til levering, og det samlede beløb er omkring $ 5, ideelt valg til dropshipping.

3. Fitness og kropsholdning

Nøgleordene i denne niche er fitness, leggings, yoga og kropsholdning. For at være ærlig er leggings ikke en rigtig god udøver, som det skønnes, markedet er mættet, du kan næppe få en pause i denne underniche. Hvilken tendens er bærbart fitnessudstyr, svedtøj, og hvis du er opmærksom på Facebook-annoncer eller YouTube-anbefalede videoer, ville du sandsynligvis finde ud af, at holdningsgadgets er nyopståede varme kager, virkningen før og efter brug ikke kan være mere velegnet til reklame på Facebook og YouTube-videoer.

4. Massageprodukter

Vi er vidne til en eksplosiv forøgelse af massageprodukter i 2019, de mest populære er små bærbare massageapparater, som du kan fastgøre til din nakke eller talje for at frigøre spænding. Og der er en underniche, du ikke kan omgå, det er den massagepistol. Det er over min forventning, at disse produkter dukkede op for mange år siden, men pludselig blev populære i 2019, du kan se annoncerne overalt, og endda en af ​​mine venner fik en som en bonus i hans firmaarlige årlige middag. Populariteten af ​​massagepistoler viser intet tegn på at bremse, stadig en perfekt niche for 2020.

5. Ure

Jeg spekulerede på, hvorfor så mange søgninger af ure, jeg har ikke et ur, fordi jeg tjekker tiden med min iPhone, så jeg tænkte, at jeg ikke har brug for et ur, indtil ... Jeg så så mange smukke ure. De fungerer mere som ornamenter end værktøjer til at kontrollere tid. Men vær opmærksom på at ur til lave priser er mættede som lave apparater, du foreslås at fokusere på mellemklasse ure og prøve at etablere dit eget brand. Det handler om branding og marketing, som er vejen til bæredygtig forretning.

Facebook Kommentarer