fbpx
Sådan placeres manuel dropshipping-ordre til CJ?
02 / 14 / 2020
5 Kæmpe dropshipping-fejl, der skal undgås / For begyndere 2020
02 / 20 / 2020

Sådan bruges CJ amerikanske pakhuse til at øge dropshipping

Dropshipping er en type forretningsmodel, der giver dropshippers mulighed for at gøre forretninger uden at opretholde produktbeholdning og selv at skulle sende deres produkter til deres kunder. Leverandørerne og det opfyldende selskab opbevarer produkter og sender dem direkte til de endelige kunder.

Men hvis du vil skille dig ud og vokse dropshipping-forretningen større, kan du ikke bare offentliggøre annoncer og placere ordrer og derefter vente i kø til ordrerbehandling, især i højsæsonen og det kinesiske månens nytår og endda denne uventede coronavirus. Du er nødt til at forberede produktlagre til lagre uanset dine egne eller andre lagre som CJ's lager på forhånd til højsæsonen og leverandørferien. Kun på den måde kan du øge butiksordrer og normalt sende dem ud uden forsinkelser.

CJ har allerede to lagre i USA CJ bygger det sjette lager i Indonesien og planlægger at bygge det syvende lager i Europa.

Hvorfor har du brug for et lager?

1. Hurtig ordrebehandling og levering. Den generelle dropshipping-procedure er, at leverandøren sender din ordre, når du kommer til ordren. Det giver mening i normale dage, men der vil være nogle problemer i højsæsonen. I højsæsonen skal leverandører behandle ordrer i henhold til betalt tid, fordi mange købere foretager køb på samme tid. Du kan ikke få løfte om, at dine ordrer kan behandles hurtigere, hvilket uden tvivl vil medføre forsinkelser for nogle kunder.

2. Kontinuerlige annoncer på ferier. Ved at købe produktbeholdning til lagre inden ferien, kan du løbende køre annoncer for dine produkter, mens nogle uden lagre skal stoppe. For eksempel er det store flertal af dropshippers midlertidigt at suspendere Facebook-annoncer under kinesisk månens nytårsferie, fordi kinesiske leverandører og logistikfirmaer er på ferie.

3. Opfyld nogle landefølsomme kunders behov. Brug af lokalt lager muliggør pakker markeret fra lokalt. Landsfølsomme kunder ønsker ikke pakker fra nogle bestemte stater eller regioner som Kina.

CJ-lagre er indstillet til disse formål. Ved at tage CJ US-lagre som et eksempel kan du nyde 2-4 levering ved at købe varebeholdninger der af USPS + fra det tidspunkt, du placerer ordre til modtagelse af pakke, hvilket er en stor attraktion for amerikanske kunder sammenlignet med dem, der tager uger, selv måneder til at ankomme til USA, og du kan stadig køre annoncer og placere ordrer som normalt under CNY, fordi amerikanske lagre og amerikansk forsendelse service påvirkes ikke af CNY. Det sidste, men ikke mindst, er, at du kan imødekomme landefølsomme kunders behov, hvis de ikke ønsker pakker sendt fra Kina, især efter COVID-spredningen i Kina.

Hvad er politikken ved at bruge CJ amerikanske lagre?

1. The product amount for one SKU is no less than 10pcs for a variant and no less than 100pcs for total.

2. The goods cannot be measurement cargo.

3.Customers placere USA lagerbeholdninger and pay only for products, then we will ship them to the USA warehouse.

Hvor meget opkræver CJ ved hjælp af CJ amerikanske lagre?

1. If your products are sourced from CJdet er det helt gratis to use CJ warehouse. No setup fee, no monthly fee, no storage fee. It’s FREE. The only costs for you are product cost and shipping cost.

2. If you have your product supplier but want to use CJ warehouses, which is CJ’s opfyldelse service, CJ vil debitere servicegebyrer such as processing fees and storage fees.

Hvad er proceduren, hvis jeg vil købe beholdningen til amerikanske lagre?

If you are determined to purchase some inventory to CJ US warehouses, simply go to our site and Følg trinnene. Det behøver du kun pay for products at that time. After receiving your purchase request, CJ will prepare products and ship them to CJ US warehouses by DHL. Then you can start to run your ads advertising with domestic shipping service and promising 2-4 delivery. Once you get converted orders and placere fradragte ordrer to CJ where you only need to pay shipping fees af USPS + without paying for products, CJ will process the orders at the fastest speed.

Hvis du vælger at bruge normal ordreudfyldningstjeneste, er proceduren, at CJ behandler ordrer og sender dem ud fra Kina's lager til slutkunder efter at have bekræftet dine ordrer, som normalt tager 7-15 dage af CJPacket.

For yderligere at fremme dropshippers 'forretningsvækst fjerner CJ den begrænsning, at kun VIP kan ansøge om CJ amerikanske lagre samt andre lagre som Thailand lager. Kun på den måde kan dropshippers udnytte CJs service fuldt ud til fordel for hinanden og gå videre.

Facebook Kommentarer