fbpx
Sådan bruges CJ amerikanske pakhuse til at øge dropshipping
02 / 18 / 2020
Er Dropshipping død i 2020? Er det stadig rentabelt?
02 / 28 / 2020

5 Kæmpe dropshipping-fejl, der skal undgås / For begyndere 2020

Vi har et supportcenter og modtager hundreder af billetter, der søger hjælp fra CJ-brugere hver dag, og vi fandt nogle problemer, der ofte sker ved dropshipping-startere, så vi samler de fejl, som startere normalt gør, og deler med dig. Forsøg at undgå disse fejl, som kan føre til tab af penge og tid.

1. Giv op ved den første fiasko

Vi kan altid se spørgsmål som "Hej, jeg har brugt $ 10 / $ 20 på annoncer, men overhovedet ikke et enkelt salg, hvad går der galt?" eller ”Der gik 2 uger, jeg er ikke begyndt at tjene penge, er jeg ikke i dropshipping?”, og så mange kan lide disse hver eneste dag. Problemet er, at du ikke kan behandle dropshipping-forretninger som en salgsautomat, som du lægger $ 100 i og får $ 200 tilbage. Du hører måske, at 99% af mennesker mislykkes i dropshipping, fordi 99% af startere giver op, når de støder på et meget simpelt problem, som du kan løse med en lille indsats. Der er et ordsprog "En vinder er bare en taber, der prøvede endnu en gang." Hvis du planlægger dropshipping, skal du aldrig opgive for let, der er ikke så mange heldige hunde, der kan få succes ved første forsøg.

2. Start med forkerte nicher / produkter

Hvis du har investeret masser af penge og tid i din dropshipping-forretning og stadig ikke lugter et strejf af succes, skal du kontrollere den retning, du kører mod, det er som regel du har sat op med forkerte nicher / produkter, som er ikke konkurrencedygtig på dit målmarked.

I videoen ovenfor nævnte vi, at nogle af vores store partnere omsætter titusinder for salg pr. Dag, titusinder dollars, virkelig overraskende beløb, er det ikke? Er de bare heldige nok til at være de valgte? Bestemt nej. Det handler om forberedelsen, de brugte mange tid på at søge efter rigtige nicher / produkter til at begynde med. Det anbefales, at du tager forberedelsesarbejdet alvorligt og tillader en tidsperiode, der koncentrerer dig om at søge efter gode nicher / produkter, du kan bruge til. For flere tip til, hvordan du vælger en vinder, skal du klikke hurtigt for at se vores tidligere videoer med tip til dropshipping-startere.

3. Jagt efter trendy ting

Det er en almindelig fejltagelse for dropshipping-startere. Det siger ikke, at trendy ting ikke er gode, faktisk fremsætter vi konstant anbefalinger af trendy produkter til dropshippers. Men trendy produkter, der dukker op hver dag, hvis du tester kæledyrsgenstande i dag og derefter reklamerer for kropsformning, der går i morgen, er det ikke sandsynligt, at du får succes. For dage siden delte vi succeshistorien om Juan, han er et typisk eksempel på, hvordan man kan lykkes med dropshipping, han er startet med halskæder og ender med en enorm succes med at forme varer. Og Juan er bestemt ikke den eneste, der gør succes ved at fokusere på en bestemt niche, en hel del dropshippers lykkes med at sælge kun et produkt. Ens penge og tid investeret i dropshipping er begrænset, finde en god niche og fokus på det fører sandsynligvis til succes.

4. Forbered dig ikke, før du kører annoncer

Det er en frygtelig fejltagelse, som vil tabe dig meget. En trist historie fra en af ​​CJ-brugere, Scott, som vågnede en dag og fandt, at han brugte 200 dollars på annoncer, der kom ud med 0 salg. Hvordan kommer dette? Scott glemmer at holde øje med lagerbeholdningen, produkterne var ude af lager, men hans annoncer blev ved med at blive. Kunderne købte ikke noget, fordi de ikke kunne købe det.

Så hvis du skal teste et produkt, skal du sørge for, at leverandøren har nok lager til at levere eller i det mindste deres lagre ankommer snart, det er bedre at have en prøve for at kontrollere kvaliteten, dette trin hjælper dig med at undgå returnering af dårlig kvalitet eller mangler .

Her er et andet nyttigt forslag til dig, hvis du allerede har en vinder, og fortsætter med at køre annoncer for det, bør du hellere købe privat lager for produktet, hvilket betyder meget hurtigere opfyldelse og levering, og du behøver ikke at bekymre dig om produktet pludselig udsolgt.

5. Skaler sammen med dårlige tjenesteudbydere

Når din virksomhed opskalerer, at vælge en god leverandør at samarbejde med har stor indflydelse på din virksomhed, kan det gøre eller ødelægge din virksomhed. Mange dropshippers starter deres forretning med Aliexpress, ja det ser ud til at være en meget enkel måde at starte dropshipping på. Men efterhånden som din virksomhed bliver større, for eksempel hvis du har mange vindere i din butik, så er du nødt til at forhandle med flere sælgere på Aliexpress, antager jeg nogle gange, at du vil blive forvirret og desorienteret ved at spore med den rigtige for at opfylde dine ordrer eller løse de problemer, du møder. Og endda akavet er det, når en kunde køber flere produkter i din butik, han modtager flere pakker fra forskellige sælgere. Denne måde at opfylde vil bestemt mindske kundernes tillid.

Derfor har vi mange kunder startet med Aliexpress, men skalerer op med CJDropshipping. Fordi vi har vores eget opfyldelsesteam og oversøiske lagre samt CJ-pakke for at sikre levering. Du kan have din private agent til at løse dit problem, og dine kunder vil kun modtage en pakke med alle de varer, han køber ad gangen.

Facebook Kommentarer