fbpx
Kuidas kasutada CJ-d ja Shopmasterit kaubaveo alustamiseks
10 / 24 / 2019
otsige või hankige toodet pildi järgi
Kuidas CJ-st toodet pildi järgi otsida või hankida?
11 / 01 / 2019

Tai - CJ järjekordne uus ladu

CJ laiendab oma haaret kogu maailmas. CJ DropShipping ettevõttel on nüüd viis ladu, kaks Hiinas, kaks USA-s, üks Taimaal, kus pakime ja tarnime klientidele hulgaliselt kaupu. Tai ladu, mis võib Kagu-Aasia arengut kiirendada, ehitati üles hiljuti.

Viimase kahe aasta jooksul on pikisilmi oodatud Kagu-Aasia piiriüleseid e-kaubanduse turge. Turule on investeerinud Ali, Tencent, Shopify, E-bay ja teised Interneti-hiiglased. Mõnda aega on Kagu-Aasiast saanud järgmine piiriüleste müüjate sinise ookeani turg.

Statistiliste andmete kohaselt on Kagu-Aasias 11-i riike, kus rahvaarv on üle 600 miljoni, Kagu-Aasia keskmise sissetulekuga inimeste arv on jõudnud 55-ni 2020% -ni kogu elanikkonnast, 52% alla-aastasest elanikkonnast 30 ja 350 miljonit Interneti-kasutajat ning potentsiaalsete tarbijate osakaal on suur.

Mobiilse interneti arendamisega hakkasid Kagu-Aasia kasutajad võrguga otse mobiiltelefoni sissepääsult ühendust võtma, mille tulemusel 90% Kagu-Aasia kasutajatest oli koondunud mobiilipoolele. Mobiilse interneti kasutamine on suurenenud ja mobiilimakseviisid on muutunud populaarseks. Need muudatused toovad e-kaubanduse turule tohutu kasumimarginaali.

Viimastel aastatel kiire ekspressvedude valdkonna kiire areng “Hea e-kaubandus, logistika esiteks” on tingitud ka e-alustamise arendamisest. See, kes kõigepealt suudab saavutada logistiliste probleemide - luua laohoone, võib hõivata Kagu-Aasia suuremahulise turu.

Niisiis, siin on tükk häid uudiseid teile kõigile. Meie uus ladu mis asub Tais on üles ehitatud, piisavad varud on veebikaupmeestele valmis. Jah, Kagu-Aasia inimesed ei saa tellimusi esitada mitte ainult Hiina lattu, vaid ka Taisse. Muidugi erainventari poliitika töötab ka Tais. See võib aidata lühendada Aasia klientide jaoks töötlemisaega ja laiendada teie jaoks ka äritegevuse ulatust. Kui laod käes, võiksid kaubad kätte saada teie kätte kiiresti ja ohutult.

Meie töö aitab meie klientidel säästa palju väärtuslikku aega ja energiat ning teha kõik tehingud palju lihtsamaks. Jälgime tellimusi, kontrollime kaupu ja korraldame kõik klientidele tarnimisdokumendid ja kõik muud tööd. Nüüd, kui Hiinast importimine muutub lihtsaks ja ohutuks, alustame seda Tai laost. Te müüte, me hangime ja tarnime teile!

Facebook Kommentaarid