fbpx
Tai - CJ järjekordne uus ladu
10 / 28 / 2019
POD - lisage oma logo toodetele ja pakendile
11 / 06 / 2019

Kuidas CJ-st toodet pildi järgi otsida või hankida?

otsige või hankige toodet pildi järgi

Kas olete huvitatud sellest, kuidas kirjeldada esemeid, mis teile täpselt meeldivad, või soovite neid leida?

Kas tunnete pettumust, kui te ei saa midagi otsida, sisestades oma toodete, isegi sarnaste toodete kohta üsna tavalisi märksõnu?

Kas olete kunagi kujutanud, et saate oma pildi abil otsida kõike, mida soovite?

Kas poleks teie jaoks palju mugavam, kui saaksite lihtsalt mõne pildi neist toodetest üles tõmmata, viia meie CJ veebisaidile ja kasutada pilti oma otsimiseks? Te ei pea midagi kirjutama. Tehke lihtsalt pilt, siis saate soovitud asju ja sarnaseid.

Uudised

Hea uudis on see, et kõik ülaltoodud probleemid on lahendatud.

. CJ veebisait on lisanud uue pildiotsingu funktsiooni, mis võimaldab meie klientidel otsida või hankida üksusi, kasutades pilte, mitte märksõnu. Varem peavad meie kliendid tippima oma toodete märksõnad. See on nii pettumust valmistav, kui meie kliendid ei saa midagi või saadakse valesid tulemusi, kui nad soovivad otsida või hankida tooteid, mida nad plaanivad müüa. Nüüd, sõltumata toodetest, mida leiate teistelt veebisaitidelt või kohtute mõne õnneliku esemega oma elus, piisab ekraanipildist, pildistage ja otsige seda CJ veebisaidilt. Meie süsteem tunneb ära, mis see on, ja annab seotud tooteid, mis võtab vaid mõne sekundi.

Kuidas kasutada pildiotsimist?

1. Minge CJDropshippingi veebisaidile ja leidke kaamera väike ikoon, mille kaudu saate oma toote pildi üles laadida.

2. Laadige üles oma toote pilt ja saate selle, mille soovite leida, kui CJ-l on see toode juba olnud. Kui seda toodet pole olemas, satuvad sarnased tooted teile viitamiseks.

Kuidas saada toodet pildi järgi?

Kui te ei leia toodet, mida soovite müüa, palun hankige see CJ-l. Pärast hankimislehele sisenemist laadige üles oma toote pilt ja see näitab teile samu või sarnaseid tooteid. Kui soovite kontrollida, kas leidub vastuvõetavat toodet, võite klõpsata nuppu Kuva veel.

Selle pildi hankimise funktsiooni abil saavad meie kliendid suure mugavuse, kuna te ei pea tundmatuid tootekirjeldusi tippima. Panite pildi lihtsalt üles ja saate seda otsida, mis tähendab, et võite keeletõkkeid eirata. Kui leiate toote, mille kirjeldus on tai keeles või muudes keeltes, viige see lihtsalt CJ veebisaidile, et leida see ilma tõlkeriistu kasutades aega kulutamata. See on üsna kasulik.

Nüüd tooge oma pilt ja tulge CJ-sse otsima!

Facebook Kommentaarid