fbpx
Mikä on CSV Drop Shipping -tilaukset
Mikä on CSV-tiedostotilaukset?
06 / 07 / 2017
Häviävätkö paketit toimituksen aikana?
06 / 15 / 2017

Miksi paketini seurantatiedot päivittyvät niin hitaasti?

Jotkut asiakkaat ovat aina hämmentyneet kysymyksestä, miksi paketini seurantatiedot pysyvät paikassa pitkään ilman muutosta. Tänään puhumme tästä kysymyksestä.

Kansainvälisessä merenkulussa tapa on erittäin tiukka. He tarkastavat aina paketteja irtotavarana eikä yksi kerrallaan. Kun he löytävät yhden vaarallisen tuotteen suuresta irtotavarapakkauksesta ja tapahtui yksi pakkauksistamme (huolimatta siitä, että olemme yleensä tuotteita), ovat myös tässä pahvissa ,, he lopettavat suuren pakkauksen hyväksymisen ja vievät ne sivuun. Seuraavaksi he tekevät heille kehittyneemmän tarkastuksen, he avaavat pakkauksen ja tarkastavat ne yksitellen. Tänä ajanjaksona se vie hyvin kauan, siksi seurantatiedot pysyvät liikkumattomina.

Joten kun asiakkaamme tekevät tilauksen ja maksavat, lähetämme heille seurantanumeron, jotta he voivat tarkistaa seurantatiedot viisaasti. Autamme myös asiakkaita tarkistamaan, vaativatko he pyyntöä, ja käytämme aina ”17 track” -sivustoa. Se on tehokas verkkosivusto tarkistaaksesi kuljetustiedot.

Joka tapauksessa yritämme parhaamme estää tuotteiden menetyksiä ja lupaamme toimittaa tavarat asiakkaille ajoissa.

Kiitos ajastasi ja huomiosta.

Facebook Comments