fbpx
Häviävätkö paketit toimituksen aikana?
06 / 15 / 2017
Minkälaisia ​​tuotteita haluat pudottaa laivaan
07 / 08 / 2017

Miksi en vastaanota tuotteita ajoissa, jopa yli 2 kuukauden aikana?

Tapasimme joitain asiakkaita, joilla on viime aikoina kysymys: jos paketti ei ole saanut 2 kuukauden kuluttua, mikä sen saa aikaan ja mitä minun pitäisi tehdä?

Yleisesti ottaen keskimääräinen toimitusaikamme Yhdysvaltoihin on 7-20 päivää ePacketilla ja 14-25 päivää Kiinan postitse rekisteröidyllä postitse. Se on kuitenkin keskimääräinen luku, mikä tarkoittaa, että joidenkin onnettomien pakettien lähettämisessä on todennäköisesti vähän viiveitä. Joskus festivaalin, vaikeiden sääolojen, turvallisuustarkastusten jne. Takia. Joten on pieni todennäköisyys kuluttaa 2 kuukausia tavaroiden toimittamiseen. Mutta älä välitä siitä, otamme vastuun tästä. Lähetämme seurantanumeron asiakkaille maksamisen jälkeen tai autamme heitä tarkistamaan seurantatiedot suoraan. Jos tie vie liian kauan, otamme yhteyttä merenkulkuyhtiöön. Jos paketti häviää, lähetämme uudelleen tai palautamme palautuksen asiakkaille.

Joka tapauksessa noudatamme aina tätä viivästysmääräystä sinulle. Ja tätä tilannetta esiintyy harvoin.

Kiitos ajastasi ja huomiosta.

Facebook Comments