fbpx
Dropshipping Vs Affiliate Marketing - salaisuustiedot aloittelijoille
07 / 12 / 2017
Pienet tuoteideat, joita myydään verkossa verkkokaupan liiketoiminnalle
07 / 18 / 2017

Ilmainen toimitus on viimeinen tapa käyttää pudotusta

Äskettäin jotkut Aliexpress-myymälämme asiakkaat valittivat, että paketteja ei voida lähettää edes kaksi kuukautta ilmaisen lähetysmenetelmän avulla. Tänään selitämme tämän ongelman täällä.

Ensinnäkin ilmainen toimitus on tapa, joka vaatii erittäin kauan, noin 20-45 päivän, jopa kahden kuukauden, ja sillä ei ole seurannumeroa. Tämä tarkoittaa, että emme voi tarkistaa lähetystietoja ja kun paketti katoaa tai viivästyy, meillä ei ole muuta tapaa tarkistaa tai muuttaa sitä. Joten me yleensä kerromme asiakkaillemme, että jos he käyttävät ilmaista lähetysmenetelmää, emme ota vastuuta, jos tapahtuu jotain ei hyvää.

Joten suosittelemme, että asiakkaat eivät valitse ilmaista lähetystapaa ostaessamme tuotteitamme. Vaikka paketti on kadonnut tai viivästynyt, se on halvempaa kuin mikään muu kuljetustapa, mutta molemmat osapuolet eivät ole kynttilän arvoisia. Päinvastoin, jos käytät toista lähetystapaa, kuten epacket, siellä on seurantanumeroita ja lähetyspäivä kestää vain 7-20 päivää.

Voimme ehkä peruuttaa joidenkin kuumakaupassa olevien tuotteiden ilmaisen toimituskulun tulevaisuudessa Aliexpress- ja Alibaba-myymälöissämme. Se voi saada asiakkaat vähän huolestumaan paketeista, ja se voi myös nostaa suotuisan hinnan. Se on parempi meille molemmille!

Kiitos ajastasi ja huomiosta.

Facebook Comments