fbpx
Ilmoitus Kiinan kansallispäivästä
09 / 11 / 2017
6 syyt, miksi pudotettu lähetys häiritsee verkkokauppaa
09 / 18 / 2017

Kuinka rakentaa pudotuskuljetusliike

Pudotuskuljetus tarjoaa monia etuja verkkokaupoille. Kumppanuutena hyvän pudottajan kanssa sinun ei tarvitse investoida varastotilaan tai täyttöjärjestelmiin. Sen sijaan voit keskittyä myymälän rakentamiseen ja laajentamaan tuotetarjontasi alhaisemmilla käynnistyskustannuksilla.

Toisaalta pudotuskuljetus tarkoittaa myös myymälän maineen luovuttamista pudottajalle. Tilauksen täyttäminen, toimitusviive ja se, miten palautus käsitellään pudotettujen tilausten yhteydessä, vaikuttavat suuresti asiakaskokemukseen. Pitäisikö sinun uskoa nämä vastuut kolmannelle osapuolelle tätä silmällä pitäen?

1. Tunne Drop Shipping -kumppanisi

Kun etsit luotettavia toimittajia, sinun on tiedettävä ero laillisten tukkumyyjien ja tukkumyyjinä lähettävien vähittäiskauppojen välillä. Todellinen tukkumyyjä ostaa suoraan valmistajalta ja tarjoaa yleensä huomattavasti paremman hinnoittelun. Jos toimittaja pyytää kuukausittaista jäsenmaksua tai palvelumaksua, se ei todennäköisesti ole laillinen.

Hyvä tapa löytää tosi tukkumyyjä on ottaa suoraan yhteyttä valmistajiin. Jos tiedät myymäsi tuotteet, kysy valmistajalta luettelo tukkumyyjistä, ota sitten yhteyttä näihin tukkumyyjiin ja katso, poistuvatko ne myyjältä.

Toinen hyvä resurssi on varastolähde, ilmainen online-hakemisto varmennetuille, luotettaville pudotuslähettäjille, jolla on katseltavissa olevat tuotteet ja hinnoittelu. Arvioi huolellisesti tuotteiden laatu, asiakaspalvelu, toimitusvaihtoehdot ja palautuskäytännöt.

2. Pyydä päivittäinen varastotilanne

Varaston näkyvyys on kriittistä kaikille verkkokaupoille. Koska et hallitse varastoja suoraan, on tärkeää, että toimittaja lähettää sinulle päivittäisen varastotilansa. Nämä tiedot auttavat sinua asettamaan kohtuulliset odotetut toimituspäivät ja auttavat sinua välttämään varastossa olevien tuotteiden listaamista.

Mutta varastotilan hallinnointi sähköpostitse tai laskentataulukoiden avulla voi hämmentyä ajan myötä, varsinkin kun myyt satoja tuotteita tai myydä useilla kanavilla. Suorittaaksesi suuren määrän tilauksia, sinun tulee olla yhteistyössä pudotuslähettäjän kanssa, joka toimittaa varastosyötteitä.

Mainosjakauman FTP-syötteet ovat ajoitettuja inventaarion päivityksiä, joita voit suorittaa useammin kuin kerran päivässä. Kun asennat dropship-myyjien kanssa, sinulla voi olla täysi varastojen hallinta, varmista, ettet koskaan myy liikaa. Lisäksi varastonhallintajärjestelmä, joka tukee sekä tilauksia että varastosyötteitä, voi päivittää luettelot automaattisesti varaston perusteella ja auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuutta.

3. Arvioi todella Drop-lähettäjän täyttökyky

Nykypäivän asiakkaat odottavat merenkulun suhteen korkeita odotuksia. Kun asiakas tilaa varastossa olevan tuotteen myymälästäsi, hän odottaa sen olevan saatavana ja saatavan heti. Kun he huomaavat, että se on tosiasiallisesti loppunut tai jos se vie pidemmän kuin arvioitu saapuminen, he todennäköisesti ilmestyvät sosiaaliseen mediaan tai kirjoittavat kielteisen arvion markkinoiden foorumilla.

Verkkokauppina sinulla ei ole hallintaa toimittajan toteuttamistoimiin. Vaikka se on toimittajan syy, et voi syyttää heitä toteuttamisviiveistä ja virheistä. Asiakkaalle olet toimittaja. Jälkitilaukset, viivästykset ja väärät laivat vahingoittavat yrityksesi mainetta. Sinun on otettava vastuu esiintyvistä ongelmista ja ratkaista ne nopeasti.

Vakaan maineen ylläpitäminen on elintärkeää markkinoiden myyjänä, mutta maine on vain yhtä hyvä kuin pudotuslaivakumppanisi. Jos toimittajaltasi kestää liian monta päivää täyttääksesi tai lähettää jatkuvasti asiakkaillesi huonolaatuisia tuotteita, on aika löytää toinen pudotuslähetys.

4. Katso, toimiiko moniohjelman lähettäjän strategia sinulle

Jos myyt tuotteita, jotka ovat kysyttyjä, voi olla hyödyllistä hankkia tuotteita useilta tukkumyyjiltä, ​​jotka tarjoavat samanlaisia ​​tuotteita. Tämä antaa sinulle joustavuuden hankkia vaihtoehtoiselta toimittajalta, jos päätoimittajaltasi loppuu.

Muista kuitenkin, että jotkut toimittajat muuttavat hintoja kuukausittain. On tuskaa seurata näitä muutoksia ja varmistaa, että et myy tappiolla. Samoin jokaisella toimittajalla voi olla oma palautuspolitiikka. Varmista, että olet suojattu ja että sinulla on vakaa palautus- ja vaihtojärjestelmä.

Lisäksi jos päätät hylätä yhden tilauksen usealta myyjältä, aiheutuu useita toimituskuluja. Mitä enemmän käsiä tilaus käy läpi, kunnes se saavuttaa loppukäyttäjän, sitä vähemmän voittoa ansaitset.

5. Minimoi tilausvirheet älykkäällä automaatiolla

Pienten lähetystoimintojen harjoittaminen mittakaavassa edellyttää lukuisten muuttuvien tekijöiden, kuten tuotteiden ja lähetysten hintojen, varastotilanteen, seurantatietojen, peruutusten, vaihtojen ja asiakastukitilojen, määräämistä. Tämän lisäksi sinun on varmistettava, että marginaalisi ovat riittävän korkeat pitäen samalla hinnat kilpailukykyisinä.

Kun teet satoja tilauksia useille kanaville ja toimittajille, jotain menee pieleen. Yksi pieni virheellinen lasku voi vahingoittaa mainetta tai vahingoittaa yritystäsi muilla tavoilla. Siksi tarvitset älykkäät automaatio-ohjelmistot, jotka pystyvät käsittelemään kaikkia monimutkaisuuksia ja skenaarioita, jotka liittyvät suuren volyymin pudotuskuljetusliiketoimintaan.

Java on vankka all-in-one-verkkokaupan hallintaratkaisu, joka on rakennettu pudottamaan alusten yrityksiä. Java varustaa verkkokauppiaat kaikilla toiminnoilla, joita he tarvitsevat liiketoimintansa mitoittamiseen, mukaan lukien reaaliaikainen varastojen hallinta, FTP-syötteet, monikanavainen tuotehallinta ja kirjanpito.

Facebook Comments