fbpx
Kuinka rakentaa pudotuskuljetusliike
09 / 14 / 2017
Askel askeleelta opas menestyvään pudotuskuljetusyritykseen
09 / 21 / 2017

6 syyt, miksi pudotettu lähetys häiritsee verkkokauppaa

Kuvittele sähköisen kaupankäynnin muoto, joka voi ansaita sinulle elantosi etäältä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse pitää fyysisiä varastoja, helppo aloittaa ja jolla on loputtomia mahdollisuuksia.

Tervetuloa pudotuskuljetusten maailmaan. Konseptina pudotuskuljetus on ollut olemassa vuosikymmenien ajan suosituna toimitusketjun hallintamenetelmänä. Se tarkoittaa, että vähittäiskauppias myy tavaroita asiakkaalle, mutta heidän tavaransa lähetetään suoraan heille valmistajalta tai tukkumyyjältä.

Sähköisen kaupankäynnin alueella postikuljetus avaa mahdollisuuksia yrittäjille, jotka haluavat ansaita tuloja verkossa pienellä vaivalla.

Tässä on kuusi syytä, miksi postituskuljetus on niin houkutteleva, että se häiritsee verkkokauppaa:

  1. Sinun ei tarvitse pitää varastossa

Yksi käytännöllisimmistä syistä, miksi postituskulut häiritsevät verkkokauppaa, on se, että se poistaa kauppiaiden tarpeen pitää varastoa.

Perinteiset yritykset ostavat, myyvät ja lähettävät omia osakkeitaan. Tämä vaikeuttaa elämää lähinnä siksi, että sinun on:

① Osta osake

② Varastoi varastossa

③ Vakuuta varastossa, kunnes se myy

④ Lähetä tuotteita asiakkaille

⑤ Käsittele palautuksia, varaston seurantaa ja varastointia

Yrityksen koosta riippuen tämä voi olla valtava prosessi (ajattele Amazonin logistiikkaa) tai viettää varahuoneen kotona. Pudotuskuljetus vie kaikki nämä huolet pois ja muuttaa täysin logistisen tapahtumaketjun.

Pudotuskuljetus tarkoittaa myös sitä, että sinun ei tarvitse huolehtia vähimmäistilausmääristä. Perinteisesti kun ostat varastossa yritystä, joudut tekemään suuria päätöksiä siitä, kuinka monta ja mitä tuotteita ostaa. Pudotuskuljetuksen avulla voit testata vedet - tarjota tuotteita myytäväksi, mutta ei ota riskiä, ​​että niitä todella pidetään varastossa.

(Jotkut tukkukauppiaat vaativat silti vähimmäisostotilauksia - mutta voit perustaa heidän kanssaan luottojärjestelmän tämän ongelman kiertämiseksi).

  1. Sinun ei tarvitse käsitellä täyttäälseen

Perinteisten yritysten on usein kohdattava päänsärky täyttää asiakkaiden tilaukset. Tähän sisältyy tilausten poiminta, pakkaaminen ja lähettäminen päivittäin.

Pudotuskuljetus tarkoittaa kuitenkin, että verkkoyritys voi myydä tuotteita ja ottaa vastaan ​​asiakastilauksia joutumatta osallistumaan prosessin toteuttamiseen.

Jälleenmyyjät yksinkertaisesti ottavat vastaan ​​asiakkaan tilauksen ja toimittavat sen pudontajalle, joka täyttää sen heidän puolestaan. Asiakas vastaanottaa tilauksensa, merkkituotteet jälleenmyyjän tiedoista, eivätkä tiedä mitään keskiprosessista.

Tämä ei pelkästään helpota elämää tavaroiden lähettämisessä, vaan tarkoittaa myös sitä, että palautusprosessi voidaan hoitaa myös ulkoisesti. Tämä antaa yrityksen omistajalle enemmän aikaa viettää tuotteiden markkinointiin ja myyntiin, koska postitus ja palautukset ovat suurelta osin automatisoituja.

  1. Sinun ei tarvitse omaisuutta perustamiseen

Pudotuskuljetus on edelleen houkutteleva sikäli, että se on suhteellisen halpa tapa aloittaa yritys. Koska sinun ei tarvitse pitää hallussaan mitään osaketta, suuria pääomasummia ei tarvita osakkeiden hankkimiseen ja liiketoiminnan kellumiseen.

Myös käynnissä olevat liiketoiminnan kustannukset ovat pienemmät, koska varaston pitämiseksi ei tarvitse maksaa tilaa. Myös kaikki varastointiin ja jakeluun liittyvät kulut poistetaan.

Kassavirta on vähemmän ongelmallista, koska yrityksellä ei tarvitse olla suuria summia sidottuina myymättä olevaan varastossa.

Varoitussana: Vaikka sinun ei tarvitse ostaa osakkeita, yrityksen perustaminen voi silti olla kallista riippuen siitä, mitä verkkoteknologiaa ja markkinointitaktiikkaa käytät. Vaikutusmarkkinointikampanja voi nopeasti tulla kalliiksi, samoin kuin räätälöity sivusto. Tästä näkökulmasta ei-kaupankäynti voi olla suuri tuki sinulle, koska ratkaisu on täysin ilmainen. Alhaiset omistamiskustannukset (lähinnä ylläpito tai ylimääräinen räätälöinti) antavat aloittavalle yritykselle enemmän mahdollisuuksia investoida markkinointiin tai muihin toimintamenoihin.

  1. Et tarvitse teknisiä taitoja

Verkkosivusto on epäilemättä tärkein voimavara sähköisen kaupan yrityksille. Onneksi sinun ei tarvitse tuhansia puntia tai teknisiä taitoja saadaksesi sen toimintaan.

Verkkokaupan ala kasvaa, ja markkinoille ilmestyy monia out-of-box-ratkaisuja. Ei kauppaa on yksi niistä. Asennusprosessi vie muutaman minuutin, ja saat alustan, joka on täynnä erilaisia ​​ominaisuuksia ja pystyy tukemaan kaiken kokoista yritystä. Täydellisen tuotesivun luominen tapahtuu napsauttamalla muutama painike ja kirjoittamalla hyvä kopio.

  1. Voit työskennellä mistä tahansa

Poistamalla osakeannin, pudota kuljetusyrityksen johtaminen vaatii todella vain kannettavan tietokoneen ja Internet-yhteyden. Tämä avaa kotona työskentelemisen maailman - antaa ihmisille mahdollisuuden häiritä teollisuutta ja muuttaa olosuhteitaan kodinsa mukavuudesta.

Jos pudotuskuljetusyritystä voidaan hoitaa kotoa, on myös potentiaalia ajaa sitä etäältä kauempana.

"Digitaalisten nomadien" heimoja on syntynyt viime vuosina kaikkialla maailmassa - yksityishenkilöt, jotka ansaitsevat elantonsa etäyhteydessä, hoitavat verkkoyrityksiä, mukaan lukien pienten tuotteiden vähittäiskauppa.

Muista vain pitää oikea tasapaino työn ja leikin välillä, ja pudotuskuljetusyritys voi olla avain loputtoman maailmanlaajuisen matkan rahoittamiseen.

  1. Mahdollisuudet ovat rajattomat

Kyllä, ajatus drop-ship-liiketoiminnan johtamisesta on jännittävä. Kotona työskentelystä ympäri maailmaa matkustamiseen, tämä voisi olla lippu yrittäjyyden menestykseen tavoitteesta riippumatta.

Älä vain ajattele standardituotteiden, kuten lelujen, meikin ja puutarhakalusteiden, myyntiä. Pudotuskuljetuksia voidaan käyttää myös liiketoimintamallina luovien tuotteiden myyntiin. Voit jopa kirjoittaa kirjan ja antaa sen julkaista ja täyttää erikoistunut kustantaja.

On helppo nähdä, miksi postituskulut häiritsevät verkkokauppaa. Monet yrittämisen aloittamisen suurimmista esteistä - mukaan lukien taloudelliset ja käytännölliset syyt - poistetaan, kun yrittäjät käyttävät pudota kuljetettua liiketoimintamallia.
Pudotuskuljetuksen edut ovat yhtä houkuttelevia ja monimuotoisia kuin eri tuotteet, joita voit myydä sen kautta. Millaista pudotuskuljetusyritystä johtaisit?

Facebook Comments