fbpx
6 syyt, miksi pudotettu lähetys häiritsee verkkokauppaa
09 / 18 / 2017
Onko pudotuslähetys myrkytetty kalkki vai hyvä idea brändeille?
09 / 26 / 2017

Askel askeleelta opas menestyvään pudotuskuljetusyritykseen

Pudotuskuljetus on myyntitapa, jossa joku muu kuin vähittäiskauppa hoitaa myytyjen tuotteiden täyttämisen. Pudottajana sinun ei tarvitse huolehtia minkään tuotteen luovuttamisesta tai varaston seuraamisesta. Pohjimmiltaan olet, että pudottajana olet varsinaisen myynnin keskimmäinen mies. Kun myyt tavaroita verkossa tai oman verkkosivustosi kautta, tilauksesi vastaanotetaan. Tämän jälkeen tilaus välitetään pudotuskuljetusyritykselle, jonka kanssa hän työskentelee. Saatuaan tilauksen he pakatavat tuotteen lähetettäväksi ja lähettävät sen sinulle asiakkaalle.

Myynneistä ansaitsemasi voitto on ero sen välillä, mitä asiakas maksaa tuotteesta ja mitä maksat pudotuksen lähettävälle yritykselle. Tämän tyyppisellä liiketoimintamallilla voit tehdä suuria rahamääräisiä postituskuluja joutumatta käsittelemään tuotteita, pitämään varastoja tai toimittamaan. Alla on joitain vinkkejä pudota kuljetusliiketoiminnan onnistumisesta.

Käytä luotettavia toimittajia

Tärkein osa menestyvän pudotuslähetysliiketoiminnan johtamista on hyvän toimittajan olemassaolo. Voi olla vaikea tietää, mikä yritys valita, koska teollisuudessa on paljon sellaisia, joihin ei voida luottaa ja jotka voivat aiheuttaa yrityksesi menettämisen. Kun vertaat pudotuslähetystoimittajia, varmista, että ne sopivat tarjoamasi tuotetyypin kriteereihin. Luotettavien toimittajien kanssa on monia ominaisuuksia, joiden kanssa työskennellä. Jotkut on lueteltu alla.

Älä myy yleisölle - kaikkein laillisimmat toimittajat eivät myy suoraan yleisölle. He keskittyvät pyrkimyksiin työskennellä yritysten kanssa.

Sovellus - Todelliset toimittajayritykset vaativat sovelluksen liiketoimintaa varten. Jos pystyt kirjautumaan vain nimellä ja sähköpostilla, mahdollisuudet ovat hyvät, he eivät ole todellisia pudota varustamoita.

Hinnat eivät ole julkisia. Koska todelliset pudotuskuljetusyritykset eivät myy yleisölle. Heillä ei myöskään ole hintojaan yleisön saatavilla.

Oikeiden myytävien tuotteiden valinta

Sen lisäksi, että etsit oikea yritys työskentelemään tuotteiden pudottamisessa, sinun on myös selvitettävä, mitkä oikeat tuotteet myydään. Kaksi pääominaisuutta, jotka pitää mielessä myytäviä tuotteita harkittaessa, ovat niiden markkinointimahdollisuudet ja hintapiste. Sinun tulisi harkita markkinoiden potentiaalia ennen kuin valitset myytävät tuotteet. Suosituimpia tai ikivihreitä tuotteita on parasta myydä. Valitsemastasi tuotteesta riippumatta hintapisteen on oltava markkinoinnin arvoinen. Tuotteen, jonka ansaitset tuotteen myynnistä, on oltava mainostamisen arvoinen. Pudotuskuljetusten maailmassa useampi yritys näyttää löytävän menestystä myymällä tuotteita, jotka ovat joko kooltaan pienempiä. Toinen hieno vinkki on myydä tavaroita, joita ei löydy helposti paikallisilta alueilta.

Oikean myyntikanavan käyttö tuotteiden myymiseen. Pudotuskuljetuksia myyvillä tuotteillasi on monia tapoja. Jos olet uusi yritys, voit aloittaa myymällä tuotteitasi huutokauppasivustoilla, kuten E-bay ja Amazon. Muista, että jokaisella näistä sivustoista on maksuja myymisestä heidän kanssaan. Ennen kuin valitset myytäviä tuotteita, tarkista voittomarginaali. Kun jalka kastuu, on parasta luoda oma verkkosivusto, josta lähtevät tavarat. Omalla verkkosivustollasi voit myydä mitä tahansa haluamiasi esineitä, eikä sinun tarvitse maksaa toiselle verkkosivustolle myyntimaksuja. Hyvällä tutkimuksella, jonka avulla voit valita myytäviä tuotteita ja valita parhaan toimittajan, jonka kanssa työskennellä, kuka tahansa voi tehdä suuria rahavaroja. Alan tuntemus ja markkinoiden testaaminen kulkee pitkälle kohti menestyvän pudotuskuljetusyrityksen johtamista verkossa.

Facebook Comments